Timisoara

Reveniri în partid


Detalii

Categorie
Stiri politica
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
3

Voteaza & Distribuie

Descriere


După eşecul din 10 iunie de la alegerile locale, PDL Timiş începe curăţenia în partid. Organizaţiile din Timişoara şi Lugoj au fost dizolvate, după ce rezultatele scrutinului au fost sub media judeţeană. În tot acest timp, doi dintre parlamentarii care în urmă cu câteva săptămâni părăseau organizaţia, acum se gândesc să se întoarcă sub aripa democrat liberalilor.
Eşecul de la alegerile locale din 10 iunie a fost analizat în două şedinţe consecutive ale Biroului Permanent Judeţean al PDL Timiş. Astfel, Biroul Permanent Local Timişoara a fost demis, iar locul lui Ovidiu Ciuhandu în fruntea organizaţiei a fost luat de Alain Rus, ca preşedinte interimar. Situaţia s-a repetat şi la organizaţia din Lugoj, acolo unde preşedinte interimar a fost numit Mihai Bojin.
„ Rezultatele au fost foarte slabe la cele două organizaţii. Mult sub media judeţeană.” Constantin Ostaficiuc preşedintele PDL Timiş
Dacă unii sunt pedepsiţi pentru rezultatele proaste de la alegeri, alţii hotărăsc să se întoarcă înainte de scrutinul din toamnă. Primul care îşi anunţă reîntoarcerea după o scurtă rătăcire în barca USL este senatorul Gheorghe David, urmat de deputatul Marius Dugulescu.
„Senatorul nu a avut nicio cere de înscriere în PSD, ci doar o declaraţie în plenul Senatului. Dugulescu, de asemenea, nu a votat nici suspendarea lui Ungureanu.” Constantin Ostaficiuc preşedintele PDL Timiş
Dacă cei doi vor dori să se întoarcă în PDL, vor trebui să-şi exprime, în scris, intenţia. Solicitarea lor va fi mai apoi analizată în Biroul Permanent Judeţean al partidului, susţine preşedintele organizaţiei. Gheorghe David a anunţat la sfârşitul lunii iunie, în plenul Senatului, că părăseşte PDL Timiş, în timp ce Marius Dugulescu a luat această decizie în urmă cu două luni.
Valerica Gheorgheci
Taguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro