Timisoara

Revolution Festival Timisoara

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
1865

Voteaza & Distribuie

Descriere

rEVOLUTION FESTIVAL prezintă Freenetik pe Music Guru

rEVOLUTION Festival 2016 se apropie cu pași tot mai repezi de debut. Au mai rămas doar zece zile până când se va da startul la distracție, iar timp de două zile muzica și voia bună vor face legea la Muzeul Satului Bănățean. Deși pregătirile pentru a doua ediție a evenimentului sunt pe ultima sută de metri, rEVOLUTION are noi vești foarte bune pentru iubitorii de muzică electronică. Anunțăm încă un val de artiști, care mai de care mai talentați.
Cu mare bucurie și cu chef de dans vă anunțăm că și la cea de-a doua ediție a rEVOLUTION Festival îi vom avea alături pe prietenii noștri de la Freenetik Party. Ei au pregătit prestații live spectaculoase, oferite de unii dintre cei mai talentați maeștri ai drum and bass-ului timișorean. Astfel, la rEVOLUTION vă veți putea întâlni cu Damaja, ale cărui mix-uri vrăjesc publicul de fiecare dată. Pregătiți-vă pantofii de dans pentru că la Muzeul Satului va fi prezent și Dambo. În 2012 acesta a câștigat TM:DJ CHALLENGE, ajungând apoi să facă parte din aceleași line-up-uri precum: Dom & Roland, Black Sun Empire, Storm, Alix Perez, The Upbeats, State Of Mind, Jade, DUB FX sau Bare Noize. Să fie techstep, să fie jungle, să fie liquid funk, să fie halfstep… să fie Mi-tzu. DJ-ul a început să mixeze în 2012, chiar dacă cariera sa muzicală a început mai demult, acesta fiind basist în diferite trupe și proiecte, precum Exit Oz. Dacă vă place drum and bass-ul și dacă sunteți din Timișoara atunci cu siguranță știți cine este Dudu. Un adevărat veteran al drum and bass-ului din România, tot lui Dudu trebuie să-i mulțumim și pentru scena underground-electronică din Timișoara, el și Ufo fiind cei care au dat startul acestei mișcări. Cu un astfel de trecut, rEVOLUTION Festival nu poate să fie decât onorat să-l aibă alături.
Veștile bune nu se termină aici! Scena Music Guru va fi luată cu asalt de TobyONE. Pregătiți-vă pentru un set plin de energie și beat-uri bune. Cum să-l descriem pe DJ-ul și surferul din Portugalia, care este co-fondator al Funk Royale soundsystem? Mai bine îl lăsăm pe el să o facă: „Mă pricep să fac casete cu mixuri pentru copilul meu de patru ani, să fac warm-up-ul pentru The Prodigy și cam tot ce poate între”.
TobyONE with Pendulum https://www.youtube.com/watch?v=2ujm1x6fxxg
Tot cu bucurie, echipa rEVOLUTION anunță că îl vom avea la festival, pe scena Electric Apex, pe Elless. Binecunoscut de pasionații de muzică electronică din Timișoara, Elless a reușit să cucerească o mulțime de inimi la show-urile sale din România și din Europa.

Petrecăreții de la Freenetik sunt bucuroși să anunțe, în colaborare cu rEVOLUTION Festival, un show de proporții prin care sunt aniversați doi ani de Freenetik Party, pe 28 mai, la Liceul Silvic. Vă promitem o seară memorabilă cu invitați atât de pe scena locală, cât și cea internațională, a DNB-ului. Fiți pregătiți pentru mixurile BTK , MarkSystem, Radicall, MC_Coppa, Kukilla, Elarith, Zero și Noianiz. Vă sfătuim să vă odihniți, să mâncați și să vă pregătiți temeinic înainte de acest SHOW!!
Dacă nu mai aveți răbdare până la rEVOLUTION, atunci nu trebuie să ratați pre-evenimentul nostru de la Arad. Prietenii de la Radikal au pregătit o seară cu totul specială, care vă va da ocazia să gustați din atmosfera Electric Apex. Petrecerea va avea loc vineri, 27 mai, de la ora 23, în ABC, cap de afiș fiind nimeni altul decât Franz Costa (Ibiza Talents). Seara va fi completată de Salem și Timirash.

Anul acesta, rEVOLUTION FESTIVAL va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 60 de artiști care vor concerta pe cele șapte scene, printre care: Juliette & The Licks, Black Sun Empire, Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Fred V & GRAFIX, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, ARC GOTIC, ApocalipS Wacko (Madred) & DJ Sanchezz și mulți alții.
Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro.

Prețul unui abonament este de 99,99 lei până la ora începerii festivalului.
Un abonament de două zile cumpărat pe parcursul evenimentului costă 124,99 lei.
Biletul pentru o zi poate fi procurat la intrarea în festival, contra sumei de 99,99 lei.


Mai multe informații despre rEVOLUTION Festival sunt pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/revolutionfestivaltimisoara) și pe site-ul oficial, www.revolutionfestival.com
Dragi colegi din presă, vă reamintim că puteți să vă înscrieți pentru acreditare la rEVOLUTION Festival la următorul link: http://revolutionfestival.com/apps