Timisoara

Rising Stars at IMC - 10 tineri au fost inclusi in programul de internship dezvoltat de Iulius Mall Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
1037

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iulius Management Center (IMC), parte a grupului de companii IULIUS, cel mai mare dezvoltator şi operator de centre comerciale de tip mall din România, sprijină mediul universitar, oferindu-le tinerilor şansa conturării unor cariere de succes.
În această primăvară, compania desfăşoară programul de internship „Rising Stars at IMC”, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timişoara, adresat studenţilor în ani terminali şi masteranzilor din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor. Timp de trei luni, în perioada 3 martie – 30 mai 2014, 10 tineri cu potenţial, selectaţi din peste 53 de înscrişi, vor aprofunda domeniile cheie în mall management, în cadrul Iulius Mall Timişoara.

Performanţa academică, implicarea în activităţi practice, motivaţia pentru program şi competenţele personale au fost criteriile care au stat la baza selecţiei, în urma participării la centrele de evaluare interactive susţinute de compania de recrutare Trenkwalder.

În perioada de internship, cei 10 tineri vor fi coordonaţi de specialiştii din cadrul Iulius Mall Timişoara şi vor avea o şansă în plus la angajare. Fiind un program complet de pregătire, „Rising Stars at IMC” va permite ca, la finalizarea internship-ului, toţi tinerii să fi dobândit competenţe tehnice şi organizaţionale specifice.

Demersul companiei de a contribui la formarea profesioniştilor este implementat în alte două oraşe universitare din ţară, la Cluj-Napoca şi Iaşi, în cadrul centrelor comerciale Iulius Mall, respectiv Palas.