Timisoara

RoboTEC 2015

RoboTEC 2015

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
812

Voteaza & Distribuie

Descriere

În data 27 martie 2015, începând cu ora 18:00, va avea loc deschiderea proiectului RoboTEC 2015, în amfiteatrul D1, din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare din Universitatea Politehnica Timișoara.

RoboTEC este un concurs internațional de robotică ce se adresează în special studenţilor pasionaţi de partea practică a unui proiect, dar şi celor dornici să înveţe mai multe și sa acumuleze o experiență valoroasă în domeniu.

Timp de 7 ediții, RoboTEC s-a desfășurat ca o probă în interiorul competiției iTec (iT Engineering Contest). Anul acesta va fi prima ediție în care proiectul va activa separat ,dar va fi, la fel,organizat de către Liga AC, cu sprijinul cadrelor didactice și al companiilor din sfera IT&C . Acesta se adresează studenților de la facultăți de profil din țară și din străinătate, pasionați de robotică și inteligență artificială. Concursul are ca scop aprofundarea cunoștințelor și perfecționarea abilităților participanților în ceea ce privește crearea, programarea și testarea unui robot autonom.

Studenții vor fi evaluați în cadrul a 4 probe : proba de urmărire a liniei, proba de mini-sumo, proba de ieșire din labirint și proba liberă, care se vor desfășura în perioada 27-29 martie 2015, în cadrul Universității Politehnica din Timișoara. În urma competiției, studenții vor primi premii, vor dobândi experiență și își vor dezvolta capacitatea de aplicare a noțiunilor teoretice în practică.

Pe această cale vă invităm să participați la deschiderea evenimentului , iar pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul http://www.robotec.ac/ sau puteți lua legătura cu :

Ion Panfilii, Coordonator RoboTEC,
Tel: 0746863798
Email:ion.panfilii @ ligaac.ro