Referendum pentru familie
Timisoara

Rochia cu buline

Rochia cu buline

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 11 luni si 16 ore
Vizualizari
446

Voteaza & Distribuie

Descriere

Eveniment GRATUIT de lansare a programului “ROCHIA CU BULINE”, program de dezvoltare personala si a feminitatii.
In cadrul evenimentului gratuit de lansare a programului ROCHIA CU BULINE este vorba despre tine, despre frumosul din fiecare FEMEIE, despre cat de mult te iubesti … femeie!
Hai cu cea mai buna prietena a ta, cu mama, cu fiica, sora sau colega la lansarea unuia dintre cele mai interesante seminarii despre femeia din tine!
Te asteptam sa simti vibratia femeii din tine alaturi de noi, cei din echipa “ROCHIA CU BULINE”.
TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INSCRII SINGURA SAU CU O PRIETENA SI SA ITI ALOCI 2 ORE DIN VIATA.
DE CE este important pentru tine sa participi?
Pentru ca vom vorbi despre femei, feminitate si tot ceea ce tine de ea, vom dezvalui mici idei prin care sa te simti cu adevarat femeie, iti vom dezvalui secrete: cum sa iti cresti stima de sine, cum sa ai curaj sa te simti tu bine in pielea ta indiferent de rolurile sociale pe care le ai, de varsta ta sau de kilogramele in plus.

DE CE sa vii… ?
... pentru ca vei prinde incredere in tine, pentru ca vei avea curaj sa-ti porti feminitatea cu mandrie, pentru ca te vei intelege mai bine pe tine si tot ceea se intampla in jurul tau!
CE oferim?
Oferim experienta, povesti de viata, idei si motivare, oferim sustinerea in descoperirea feminitatii, oferim pasi importanti pe care ii poti parcurge astfel incat sa fii intotdeauna in acord cu interiorul tau, cu femeia din tine. Oferim pasi pentru a ajunge acolo unde ti ai dorit dintotdeauna.
Oferim posibilitatea descoperirii fortei interioare a fiecarei femei!
CUM poti accesa toate aceste lucruri?
Foarte simplu… practic intri pe acest link ( https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAQFDYt_pZde4UwLGGKmfT3hoFmMaGU5E8IcP__dAX7G3zCA/viewform ) si te inscrii. Singura sau insotita de o prietena, fiica, mama sau colega.
Apoi ramane sa ne vedem in data de 19 octombrie 2017, ora 18:30 Hotel Pacific Timisoara.
DACA participi iti dai sansa la o noua perspectiva asupra femeii din tine, asupra personalitatii tale si asupra vietii tale.
Cum crezi ca te ai simti daca ai participa?
Cum crezi ca te vei simti cand vei fi pusa din nou in fata unei situatii dificile de viata, pe care in trecut nu stiai sa o gestionezi? Nu-i asa ca acum pui mai mult accent pe ceea ce simti, pe cum traiesti, pe cine esti tu cu adevarat?

Te asteptam cu drag si multe surprize placute in cadrul EVENIMENTULUI GRATUIT: “Rochia cu Buline”!