Timisoara

Roll Style - Va plac ferestrele frumoase?

Roll Style - Va plac ferestrele frumoase?

Detalii

Web
http://rollstyle.ro/produse/
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
363

Voteaza & Distribuie

Descriere

Noi iubim ferestrele frumoase si suntem incantati sa va oferim solutii interesante si indraznete in materie de jaluzele verticale, rulouri exterioare din aluminiu si pvc, rolete textile. Suntem Roll Style din Braila va propunem produse de calitate la preturi favorabile.

Atunci cand redecorati, alegerea solutiilor de umbrire pentru ferestre poate face diferenta pentru look-ul de ansamblu al locuintei dumneavoastra. Noi intelegem perfect acest lucru. De aceea credem ca merita sa va uitati peste o varietate de modele si materiale diferite ca sa puteti gasi combinatia perfecta care sa completeze decorul incaperii dumneavoastra. Noi facem posibil acest lucru, oferindu-va solutii diverse in materie de jaluzele verticale, rulete textile si rulouri exterioare. Vizitati-ne pe site-ul www.rollstyle.ro sau in magazinul nostru din Braila, Strada Galati Nr 58, Bl 3 si descoperiti produsele noastre de calitate la cele mai avantajoase preturi. Oferta noastra include si tamplarie pvc/ aluminiu, usi de garaj si plase antiinsecte.

Solicitati-ne pentru proiectele dumneavoastra!
  1. Avem experienta si cunostinte solide in domeniul solutiilor moderne de umbrire
  2. Va oferim solutii variate de umbrire: jaluzele verticale, rulouri aluminiu, pvc si rulouri mixte, rolete textile
  3. Avem stocuri permanente de jaluzele verticale si rulouri exterioare
  4. Acordam atentie deosebita detaliilor
  5. Oferta noastra include o gama larga de stiluri, culori si finisaje in materie de jaluzele verticale si rulete textile
  6. Ne puteti contacta si pentru usi de garaj sau tamplarie pvc si aluminiu
Cei mai multi oameni nu prea acorda atentie jaluzelelor verticale si avantajelor lor. Pentru multi, ele reprezinta un alt lucru care trebuie curatat de praf la sfarsitul lunii (apropo, un avantaj al jaluzelelor verticale este ca nu capteaza praful pentru ca acesta cade pur si simplu de pe lamelele verticale). Dar aceste jaluzele va permit sa economisiti bani si va ofera optiuni mai sanatoase. Reduc riscul asociat cu deteriorarile produse de razele UV, minimizeaza nevoia de caldura si de aer conditionat, ofera mai mult confort camerelor de studiu, de relaxare, de lucru.

Avand in vedere avantajele imense ale jaluzelelor verticale, de ce sa nu va bucurati de ele?

Jaluzelele verticale reprezinta o optiune versatila si durabila de umbrire a ferestrelor. Daca vreti sa achizitionati jaluzele pentru casa dumneavoastra, va propunem o multime de variante. Iata cateva indicii care va arata ca aveti nevoie de jaluzele verticale pentru ferestre:
  1. Aveti ferestre mari. Se pare ca jaluzelele orizontale sunt mai potrivite pentru ferestrele mici, in schimb cele verticale se potrivesc foarte bine pe ferestrele de dimensiuni mai mari. Achizitionand jaluzele verticale veti putea acoperi o fereastra mare.
  2. Jaluzelele pe care le aveti in prezent sunt uzate. Daca ati observat ca jaluzelele pe care le aveti prezinta unele semne de uzura si imatranire, poate este momentul sa luati in considerare achizitionarea unor jaluzele verticale noi. Acestea va vor ajuta sa actualizati si sa modernizati rapid aspectul camerei dumneavoastra.
  3. Vreti mai putina lumina intr-o camera. Un beneficiu al jaluzelelor verticale este faptul ca pot sa ofere o protectie solarara fantastica. Atunci cand vi se pare ca lumina soarelui este prea puternica, puteti proteja spatiile interioare prin reglarea jaluzelelor.

  4. Roll Style este partener BestAL si furnizor de produse de calitate in domeniul solutiilo de umbrire. Sunati-ne azi la numarul de telefon 0721274332 pentru o cerere de oferta de jaluzele verticale, rulouri exterioare, usi de garaj sectionale, tamplarie pvc si aluminiu.
http://rollstyle.ro/contact/