Timisoara

Rovere Mobili

Rovere Timisoara

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Surorile Martir Caceu, nr. 7
Telefon
0256464014
Web
www.roveremobili.ro
Social links
Categorie
Firme mobila
Modificat
acum 9 luni si 10 ore
Vizualizari
6045

Voteaza & Distribuie

Descriere

Inca de la intrarea brand-ului pe piata de mobilier din Romania din anul 2002, Rovere Mobili s-a impus ca o firma dinamica, in plina dezvoltare.

Rovere Mobili este o marca pentru cei interesati de moda, design, arta si stil. Unicitatea produselor noastre este data de combinatia dintre calitate si prestigiu prin folosirea creatiilor unor designeri celebri: Mackintosh, Frank Lloyd Wright, Le Courbusier, M. Breuer, Philippe Stark, C. Bugatti, Pininfarina. Acuratetea detaliilor, design-ul modern si abundenta inovatiilor fascineaza la prima vedere.

Reprezentanta a unor producatori de mobila italieni importanti, ROVERE MOBILI a adus pana in prezent numeroase marci de prestigiu in domeniu, in special din categoria mobilierului de lux.
Gama de produse prezentata clientilor este in continua schimbare atat datorita cerintelor designului de interior cat si a necesitatii satisfacerii dorintelor clientilor companiei.

Astfel, dincolo de activitatea comerciala de vanzare a produselor de mobilier, compania a dezvoltat o infrastructura moderna cuprinzand departamente de: proiectare, logistica, marketing, contabilitate, livrari si montaj, administrativ, toate subordonate aceluiasi scop – oferirea unor servicii profesionale, de elita.
De la infiintare pana astazi, compania a urmarit satisfacerea cerintelor pietei, in special a segmentului de piata format din clientii potentiali prin promovarea nu doar a ultimelor produse aparute cat si a serviciilor oferite clientilor, servicii complete cuprinzand: consiliere, proiectare, livrare, montaj.

Incepand cu iunie 2008, Rovere Mobili este partener in cadrul proiectului rezidential Rovere Exclusive Concept.

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 15:00