Timisoara

Salata mixta cu naut si quinoa

Detalii

Categorie
Retete culinare
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
150

Voteaza & Distribuie

Descriere

Salata mixta cu naut si quinoa vegetariana (de post).

Ingrediente:
- 1 conserva de naut
- 100 g quinoa
- 2 rosii
- 3 tije de telina apio
- 1 avocado
- 1/2 legatura marar
- 1/2 legatura patrunjel frunze
- sare cu ardei iute


Mod de preparare:

Se fierbe mai intai quinoa, dupa care se raceste sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Nautul din conserva se clateste cu apa inainte sa fie pus in bolul pentru salata.
Telina se taie marunt, rosiile se taie cubulete, mararul si patrunjelul se toaca,
Din avocado se face o pasta care tine loc de maioneza.

Se amesteca toate si se sareaza.

Nota:
Cine doreste poate adauga si putin ulei si lamaie... eu nu am simtit nevoia pentru ca erau rosiile acrisoare.
Noi am servit-o cu falafel.


Pofta Buna!

Reteta realizata de Lavinia Laura Bratu