Timisoara

Salonul Industriei Usoare

Detalii

Telefon
0741700153
Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Apartine de
Centrul Regional de Afaceri Timisoara - CRAFT
Vizualizari
8973

Voteaza & Distribuie

Descriere

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș găzduiește la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 24-28 mai 2017 , ediția de vară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE , eveniment devenit tradițional în răndul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul vară 2017.

Notorietatea de care se bucură azi SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută :calitate , diversitate , prețuri corecte.

Timp de cinci zile , peste 50 de firme vor expune ultimele tendințe în materie de îmbrăcăminte , încălțăminte ,marochinărie , blănărie , confectii, tricotaje , articole de lenjerie, accesorii produse ce vor fi atracția vizitatorilor dornici de noutățile adecvate sezonului. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice și naturiste , parfumurile, bijuteriile , gablonțurile.

Ca un condiment bine gustat și apreciat în ultimele ediții , vizitatorii vor găsi la exterior TĂRGUL DE PRODUSE TRADIȚIONALE , care vă așteaptă cu dulciuri de casă , mezeluri , produse apicole și articole de artizanat.

Programul de vizitare este de miercuri pănă sambătă între orele 10,00 – 20,00, iar duminică între orele 10,00 – 18,00.

Intrarea este liberă.