Timisoara

Salonul Industriei Usoare

Detalii targ/expozitie

Telefon
0741700153
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 luna si 3 zile
Apartine de
Centrul Regional de Afaceri Timisoara - CRAFT
Vizualizari
25886

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 12 februarie 2020 - Duminica 16 februarie 202010:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș va găzdui ediția de toamnă a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE.

Astfel, în perioada 12 - 16 februarie 2020, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește o nouă ediție a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul iarnă-primăvară 2020.

Peste 60 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc. De Valentine’s Day, Salonul Industriei Ușoare oferă vizitatorilor ocazia de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi. Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 1000 - 2000, iar duminică între orele 1000 - 1800. Intrarea este liberă.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta