Timisoara

Sanatate in dar, pentru toate doamnele din judet, pe tot parcursul lunii martie

Sanatate in dar, pentru toate doamnele din judet, pe tot parcursul lunii martie

Detalii

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
696

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru ca luna martie este una dedicata, prin traditie, femeilor si pentru ca femeile merita sa fie pretuite si respectate, iata ca doamnele din judetul Timis vor primi, in aceasta luna, un cadou…. altfel, unul care pune in prim plan sanatatea lor. Astfel, medicul ortoped Cosmin Faur (asistent universitar si doctor in stiinte medicale), prin cabinetul medical Ortomedtim din Timisoara, ofera, pe tot parcursul lunii martie, o reducere de 50% din pretul consultatiei pentru toate femeile din judetul Timis. Tot ceea ce au de facut doamnele este sa sune la unul din numerele de telefon 0730058884 sau 0751965545, pentru a stabili o programare, sau sa completeze un formular online de pe site-ul www.ortoped-timisoara.ro.
In cadrul consultatiilor sunt vizate patologia soldului, a genunchiului, umarului, mainii, cotului, coloanei vertebrale, a gleznei si piciorului, traumatologia membrelor inferioare si superioare, precum si alte afectiuni, cum ar fi osteoporoza sau tumorile osoase. De asemenea, in cadrul cabinetului medical Ortomedtim, sunt oferite si alte servicii medicale, cum ar fi realizarea de infiltratii, mobilizari articulare in anestezie, aplicari/suprimari de aparate gipsate, recomandari/trimiteri fizioterapie si kinetoterapie, elaborari de documentatii specifice ortopediei si traumatologiei, etc. Patologiile care impun interventii chirurgicale pot fi directionate catre cabinetul medical din cadrul Clinicii II Ortopedie si Traumatologie - Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.
Detalii suplimentare privind serviciile oferite, patologia tratata, informatii referitoare la operatii pot fi obtinute de pe site-ul www.ortoped-timisoara.ro.