Timisoara

Saptamana Miscarii, si in Timisoara, timp de o saptamana

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 3 saptamani
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
454

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru mișcare, pentru sănătate! “Move week” ( Săptămâna Mișcării) - este un eveniment anual la nivel european, care promovează beneficiile activitaților fizice și a sportului prin participarea in mod regulat și care se va desfășura anul acesta în perioada 29 septembrie – 5 octombrie.
“Move week” se află la cea de-a treia ediție în România și face parte din campania “Now We Move” inițiată în 2012 de International Sport and Culture Association. Sub semnul “Move Week” se vor desfășura peste 2000 de evenimente, în 30 de țări de pe întregul continent.
La nivel național organizatorul principal este Federația Română Sportul pentru Toți, iar la nivel județean de Directia pentru Tineret si Sport Timiș și Asociația Județeană Sportul pentru Toți Timiș în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Centrul de prevenire și Consiliere Antidrog Timiș, Iulius Mall, Zumba Timișoara, Diesel Fitness.
Timp de o saptamână prin programul "Timișoara walk and move" inscris în cadrul Move Week se vor desfășura diverse activități fizice. În cadrul evenimentului se derulează și acțiunea "Mersul pe Jos" la care sunt așteptați un număr cât mai mare de participanți indiferent de vârstă în 3 octombrie 2014 începând cu ora 12.00 cu Startul de la Stadionul Dan Paltinișanu, Aleea FC.Ripensia, P-dul Michelangelo, B-dul Ion C Brătianu, trecere pe sub Bastion, Strada Popa Șapcă-Sosire la Iulius Mall unde se va realiza o tombolă cu premii în articole sportive și un moment de Zumba.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro