Timisoara

Saptamana PSI la Carturesti Mercy

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
3888

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vrei să-ți reinventezi viața și să afli cum poți ocoli ”capcanele mentale” ? Dorești să înțelegi în ce fel problemele sufletești se exprimă uneori prin simptome organice ? Ești interesant de noile tehnici de relaxare, mindfulness și cunoaștere de sine? Participă la atelierele din cadrul Săptămânii PSI și află răspunsurile pe care le cauți de la psihoterapeuți, medici și profesori universitari din șapte orașe din țară.
Organizată de Editura Trei și găzduită de Librăriile Cărturești, Săptămâna PSI te așteaptă între 6 și 12 noiembrie 2017 la o serie de ateliere dedicate psihosomaticii, terapiei de cuplu, psihologiei copilului și metodelor de dezvoltare personală. De asemenea, vei putea afla mai multe despre miturile din psihologia populară, despre relațiile toxice și despre efectul placebo, dar și despre o nouă colecție a Editurii Trei, dedicată psihologiei jungiene: Misterele Inconștientului Colectiv.

PROGRAM TIMIŞOARA - Librăria Cărtureşti – Mercy
1. Psihosomatica – dialogul subtil între trup și suflet
Invitat: Ali Baeram
6 noiembrie (luni) - ora 18.30

2. Semnificația metamorfozantă a experiențelor de moarte iminentă
Invitat: Anca Munteanu
7 noiembrie (marţi) - ora 18.30

3. Abuzul sexual în copilărie
Invitat: Eugen Jurcă
8 noiembrie (miercuri) - ora 18.30

4. Cum să crești un copil sigur de sine
Invitat: Ligia Nedelcu
10 noiembrie (vineri) - ora 18.30 Accesul la atelierele din cadrul Săptămânii PSI este liber, iar cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor avea o reducere de 25% în perioada 6-12 noiembrie 2017 în întreaga rețea a librăriilor Cărturești.