Timisoara

Saptamana PSI pentru parinti la Carturesti Mercy

Detalii

Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 4 luni si 2 zile
Vizualizari
4531

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 25 februarie 2019 - Duminica 3 martie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare

De la ce vârstă ar trebui să începi educația sexuală a copilului tău? Ce este și cum se tratează ”burnoutul” copiilor? Cum evoluează cuplul vostru odată cu venirea pe lume a unui urmaș? Cum previi conflictele în familie și cum reacționezi, ca părinte, când copilul te enervează? Ce este parentajul reflexiv și care sunt miturile din parenting? Și, până la urmă, cum poți să crești niște copii sănătoși într-o lume nesănătoasă?

Dacă dorești să înțelegi mai bine resorturile nevăzute din spatele vieții de familie și a relației dintre părinte-copil, vino la atelierele ”Săptămânii Psi pentru Părinți” din perioada 25 februarie-3 martie.

Organizată de Editura Trei, noua ediției Săptămânii PSI va fi găzduită, în șapte orașe din țară, de rețeaua librăriilor Cărturești.

Specialiști și profesori specializați în psihologia și terapia familiei și copilului te vor ajuta să înțelegi mai bine ce este în mintea unui copil sau a unui adolescent, când trebuie să pui limite și când poți să-l alinți, în ce fel poți să asiguri un climat de siguranță și o stare de bine în viața copilului și cum poți să-l ajuți să devină un adult independent, încrezător, cu spirit critic, dar deschis către lume și societate.

Atelierele ”Săptămânii Psi pentru Părinți” au intrarea liberă și vor începe de la orele 18:30 în librăriile Cărturești din București, Cluj, Timișoara, Iași, Suceava, Arad și Brașov. Evenimentul este coorganizat de Editura Trei, care va oferi, pe toată perioada evenimentului, o reducere de 25% pentru cărțile de parentaj și psihologia copilului ale Editurii Trei distribuite de librăriile Cărturești.

▶ PROGRAM TIMIŞOARA – Librăria Cărtureşti – Mercy

1. Despre hartă și busolă – o poveste cu părinți destul de buni și copii crescuți în siguranță
Invitat: Andreea Ionescu
Carte recomandată: Dincolo de pedepse și răsfăț. Ajută-ți copilul să devină stăpân pe sine - Dr. Shefali Tsabary
25 februarie (luni)- ora 18.30

2. Educația sexuală în era digitală
Invitat: Eugen Jurcă
Carte recomandată: Educația sexuală în era digitală – Cindy Pierce
27 februarie (miercuri) – ora 18.30

3. Atașamentul în relația părinte - copil
Invitat: Ana Pascalău
Carte recomandată: Părintele eficient - Thomas Gordon
1 martie (vineri) – ora 18.30