Referendum pentru familie
Timisoara

Saptamana PSI pentru parinti la Carturesti Mercy

Detalii

Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
4223

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ești un părinte hiperprotector sau chiar cicălitor? Sau ești genul care-și lasă copilul să se descurce de unul singur? Te consideri un prieten al celui mic sau preferi să-i amintești zilnic cine este ”șeful” în casă? Te-ai gândit vreodată la stilul tău de educație și la cât de potrivit este pentru copilul tău? Te-ai întrebat cum se văd gesturile și vorbele tale prin ochii copilului sau adolescentului tău?

Pentru a afla cum poți să crești un copil echilibrat și un viitor adult fericit, participă la atelierele Săptămânii Psi pentru Părinți din perioada 19-25 februarie. Noua ediție a Săptămânii Psi va avea loc în șapte orașe din țară, fiind găzduită de rețeaua Librăriilor Cărturești și organizată de Editura Trei.Psihoterapeuți și psihologi specializați în lucrul cu familiile și copii îți vor explica în ce fel îți vei putea recunoaște mai bine stilul parental, cum vei putea să-i înțelegi și să-i ajuți pe copii folosindu-te de jocurile vindecătoare, dar și cum îi poți învăța să-și regleze emoțiile și să se cunoască mai bine. Nici temele delicate nu vor fi ocolite: de la adolescenții rebeli la copiii-tirani, de la certurile dintre părinți la felul în care internetul poate afecta trăirile copilului.

Atelierele Săptămânii Psi pentru Părinți au intrarea liberă și vor începe de la orele 18:30 în librăriile Cărturești din București, Cluj, Timișoara, Iași, Suceava, Arad și Brașov. Pe tot parcursul acestei săptămâni, cărțile editurii Trei dedicate parentajului și psihologiei copilului vor putea fi achiziționate cu o reducere de 25% în toată rețeaua Cărtureștilor.

PROGRAM TIMIŞOARA – Librăria Cărtureşti – Mercy

Ce probleme îi frământă pe adolescenții de astăzi
Invitat: Ali Baeram
Carte recomandată: Adevărul despre adolescente – Karen Zager, Alice Rubenstein
19 februarie (luni) – ora 18.30

Ce se ascunde în spatele comportamentelor nepotrivite ale copiilor
Invitați: Claudia Kubik, Amalia Marinca
Carte recomandată: 100 de căi pentru a crește copii fericiţi – Timothy J. Sharp
20 februarie (marţi) – ora 18.30

Arta de a crește copii sănătoși emoțional
Invitat: Iosif Szenasi
Carte recomandată: Terapia familiei – Virginia Satir
21 februarie (miercuri) – ora 18.30

Stiluri părintești de educație
Invitat: Eugen Jurcă
Carte recomandată: Parentalitatea – Leticia Solis-Ponton
23 februarie (vineri) – ora 18.30