Timisoara

Saragossa Band, in concert la Timisoara

Saragossa Band, in concert la Timisoara

Detalii

Web
http://www.bilete.ro/
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
1225

Voteaza & Distribuie

Descriere

Compania Red Carpet Events Romania prezintă celebra trupă germană Saragossa Band, intr-un concert extraordinar pe scena Operei Nationale Romane, pe 4 iunie, incepand cu ora 19.30.

" putem spune că de fiecare dată când ne întoarcem în România, ne întoarcem acasă."
-Harry Karrer, fondatorul trupei Saragossa Band.

Vara aceasta începe pe ritmuri de samba si calypso, într-un potpuriu de hituri electrizant. Zabadak, Rasta Man, Agadou, Aiko Aiko, La Bamba, Guantanamera, Cecilia, Soca Dance, Cuba, Spanish, Sunshine Reggae, Rivers of Babylon, Hands Up, Malaika, Gimme hope Jo'Anna, In the Summer Time, Sun of Jamaica, Big Bamboo sunt melodii celebre care au facut si fac furori în sălile de spectacol.

Asadar, vă invităm miercuri, 4 iunie, la Opera din Timisoara, la un spectacol de sunet si lumini, muzică si dans, alături de Saragossa Band.

Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe bilete.ro, myticket.ro si vandbilete.ro. in functie de categorie, biletele se pot achizitiona la preturile de: 200 de lei categoria VIP, 150 de lei categoria I, 130 de lei categoria a II-a si 90 de lei categoria a IV-a.