Timisoara

Seara parintilor la Eliana Club

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Apartine de
Story Kids Club Eliana
Vizualizari
659

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Seara parintilor la Eliana Club

Situati in luna in care romantismul se bucura de mai multa atentie, dulce Februarie, copiii care fac parte din familia Afterschool ElianaClub au pregatit un decor special pentru parintii lor biologici Decupat de inimioare, contruit ghirlande iubarete, colaj si Atelier de realizat brelocuri din plastic reciclat. Le-au facut pe toate!

In acest timp, parintii au luat cina impreuna, s-au distrat cu jocuri de rol si au analizat comportamente, reactii si sentimente. Toate in scopul de a-si intelege mai bine proprii copilasi.

Echipa Afterschool Eliana Club preia copiii de la scoala (Gen. 22, Gen. 25, Gen. 27, Gen. 30), le serveste masa de pranz in vesela de portelan cu tacamuri din inox, in complet dezacord cu ingestia de molecule de plastic fierbine, apoi la somnic cu cei mai mititei - clasa pregatitoare. Copiii isi efectueaza temele, cu sprijin la nevoie, apoi luam gustarea. Ne jucam. Iesim in curte la aer. Crestem unii alaturi de ceilalti.
Eliana Club doreste sa sustina educatia prin iubire. Pentru acest scop, facem front comun cu parintii.

Despre ,,Familia Eliana,,

- After school Eliana - locul in care suntem siguri ca fiecare copil va gasi atmosfera ideala pentru a se dezvolta ca persoane. La noi copiii se pregatesc sa devina oameni extra-ordinari, oameni capabili sase descurce in viata tumultoasa pe care o traim.

- Eliana Club - un loc pentru toata familia: loc de joaca, pictura, muzica, dans, teatru, concursuri, ciocolata, baloane de sapun, si mai ales sa fie lasati sa se comporte ca niste copii.

- Cursuri de judo pentru copii - predate de campionul mondial Sensei Dan Pandur

Eliana Club Timisoara
Strada Mures, nr. 39 A
0733406623