Timisoara

Seara lampioanelor – lumina pentru cei pierduti

Seara lampioanelor – lumina pentru cei pierduti

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
1052

Voteaza & Distribuie

Descriere

Seara lampioanelor – lumina pentru cei pierduti

Se spune că de fiecare dată când "eliberezi" un lampion, renunţi la trecut si îmbratişezi viitorul. Asociaţia OncoHelp, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi a Casei de Cultură Timişoara vă invită mâine, 7 septembrie 2013 la cea de-a doua ediţie a evenimentului „Seara lampioanelor – lumină pentru cei pierduţi”.
Evenimentul va debuta la ora 18.00 în Parcul Rozelor, unde vor fi amplasate pavilioane cu diverse workshop-uri şi ateliere: aranjamente florale, ceramică şi face-painting , pictură cu nisip colorat, precum şi un atelier de uleiuri şi turtiţe organice din plante susţinut de Organic Joy.
Va fi prezent la „Seara lampioanelor – lumină pentru cei pierduţi” şi Grupul de Suport „Violeta” al persoanelor diagnosticate cu cancer la sân, în care voluntarelevor confecţiona diverse obiecte hand-made şi va exista o expoziţie cu ce s-a realizat în cadrul orelor de terapie prin artă organizată săptămânal în cadrul Clinicii OncoHelp.
Pe scenă vor urca dansatori de la Şcoala de balet “Rodica Murgu” şi FIT Timişoara, Trupa Mini-mini Reflex- dans modern şi balet, iar la final va cânta formaţiade cover-uri AM Band, care au convenit să susţină Asociaţia Oncohelp şi printr-o frumoasă donaţie: 3500 de lei.
Punctul culminant va fi aprinderea lampioanelor, moment care se va desfăşura sămbătă între orele 21:30 şi 22:00, precizează organizatorii. Anul trecut acţiunea s-a bucurat de un mare succes: cele 1000 de lampioane pregătite s-au distribuit în foarte scurt timp, astfel că pentru anul acesta vor fi împărţite timişorenilor până la 2500 de lampioane.