Timisoara

Şedinta foto „Trash The Dress”

Şedinţa foto „Trash The Dress”

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
1246

Voteaza & Distribuie

Descriere

În sfârşit eşti la casa ta şi ai trecut peste toate evenimentele de la nuntă. A trecut deja ceva timp de când ţi-ai pus pirostriile şi totuşi parcă ai mai dori să faci ceva legat de ziua nunţii. Ceea ce ţi-a rămas de la fericitul eveniment în afară de albumul foto şi de filmarea frumoasă, mai este şi rochia ta albă de mireasă pe care parcă oricum nu ai dori să o păstrezi în starea în care este undeva printr-un colţişor al casei. Dacă eşti din Sibiu şi îţi doreşti să primeşti câteva sfaturi legate de acest lucru, cea mai bună idee pe care ţi-o poate da un fotograf din Sibiu este să ai parte de o şedinţa foto „Trash The Dress”.

Ideea de Trash The Dress - la modă la noi în ţară

Această tradiţie este mult mai cunoscută în afară ţării, însă de ceva timp a fost împrumutată şi de către agenţiile şi echipele de fotografi de nuntă de la noi din ţară. Este ceva unic, special şi inedit ca pe lângă şedinţa foto doar cu voi doi mirii, să dispuneţi de asemenea şi de o şedinţă foto în care să distrugeţi rochia de mireasă din ziua cea mare. O altă idee de folosire a rochiei de mireasă ar putea constă şi în recondiţionarea şi transformarea acesteia într-o rochie ce să poată fi purtată şi cu alte ocazii. Nu este drăguţ?

Ia-ţi rochia albă de vis la purtat şi joacă-te ca un copil prin pământ, plimbă-te prin ploaie şi sări în bălţile de apă. Nu contează că vei arată ridicol. Pentru poză şi pentru efectul scontat este îndeajuns să faci aceste lucruri. Oricum, acea rochie va ajunge până la urmă la gunoi, dacă nu îţi doreşti să o păstrezi, însă măcar să ai nişte poze frumoase care să îţi aducă aminte de ea.

Idei pentru şedinţa foto Trash The Dress

O idee bună pentru shootingul foto „Trash The Dress” este de a-ţi lua de mâna soţul şi de a merge într-un loc special amenajat în care se poate juca paintball. Cartuşele multicolore de vopsea din dispozitivul cu care veţi trage unul după celălalt vor arată minunat pe rochia ta albă sau bej de nuntă. Poartă totuşi o parte din echipament şi evită a te învineţi pentru că nu este deloc plăcut şi sănătos. Folosiţi dispozitivele de tras cu vopsea pentru a vă nimeri hainele şi nu locurile unde pielea este expusă.

O altă idee neimpomenita pentru a distruge rochia de mireasă, dar imediat după nuntă, este de a te folosi de resturile de tort sau de restul tortului rămas pentru a va crea un decor special şi recuzita necesară în cazul devastării rochiei de mireasă care şi-aşa nu avea vreun viitor.

Dacă pasiunea voastră comună (a mirilor) este de a urmări seriale cu zombie, atunci ar fi grozav să aplicaţi această temă şi la shootingul foto „Trash The Dress”. Creează un decor şi alege o locaţie în care să fiţi fotografiaţi de către profesionistul ales. Purtaţi ceva comod în picioare (nişte bocanci sau cizme de cowboy), purtaţi pălării şi începeţi să va stropiţi cu vopsea roşie, rupeţi rochia şi hainele, trageţi după voi diferite ustensile care ar putea fi considerate înfricoşătoare şi fiţi feroce pentru poză.


Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.
  • 0732941354