Timisoara

Selectie şi trialuri la ACS Poli

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
495

Voteaza & Distribuie

Descriere

Continuă selecţia pentru prima ligă. O serie de jucători veniţi în probe la echipa de fotbal ACS Poli Timişoara au susţinut miercuri un joc de selecţie în complexul ''Dan Păltinişanu'', potrivit site-ului oficial al clubului. Pe lângă fotbaliştii anunţaţi anterior, la partidă au luat parte şi câţiva jucători noi.
Aceștia sunt Marko Raic (atacant sârb, 22 de ani, ultima dată în Ungaria, la Honved), Berti Nicola (20 de ani, atacant, ultima dată la Farul Constanţa), Tudor Tothăzan (mijlocaş dreapta, 20 de ani, de la Sănătatea Cluj), Denis Răducanu (atacant, 20 de ani, provenit de la Unirea Ghilad), Fabian Pop (21 de ani, mijlocaş, Vulturii Lugoj).
Staff-ul echipei de pe Bega va face o primă selecţie, iar cei care vor fi păstraţi vor da un ultim test privind încorporarea lor la ACS Poli, sâmbătă, de la ora 11,00, când în complexul ''Dan Păltinişanu'' va avea loc un joc de selecţie împotriva primei echipe.
Efectivului coordonat de antrenorul Aurel Şunda s-au alăturat miercuri Aleksandar Petrovic, revenit la Timişoara, după ce a fost câteva zile la Belgrad, din cauza decesului tatălui său, şi Souleymane Keita.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro