Timisoara

Selgros Timisoara

Selgros - Calea Aradului

Detalii hipermarket

Adresa
Timișoara, Calea Aradului, nr. 64
Telefon
0256279000
Fax
0256279199
Web
https://www.selgros.ro/
Social links
Categorie
Hipermarket
Modificat
acum 8 luni si 3 zile
Vizualizari
11553

Voteaza & Distribuie

Prezentare hipermarket

Selgros Timisoara - Calea Aradului

Selgros Cash & Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 22 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.

SELGROS - clubul pasionatilor de cumparaturi!

Orar hipermarket

Luni - Sambata: 6:00 - 22:00
Duminica: 8:00 - 22:00

Filtre hipermarket

Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Aradului Est
Hipermarket - Minimarket: Selgros