Timisoara

After-school in Timisoara

Servicii de Before-school si After-school in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0733406623
Social links
Categorie
Anunturi educatie / invatamant
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Afterschool in Timisoara
Vizualizari
3036

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Before school si after school in Timisoara

Copiii sunt viitorul nostru. Din acest motiv noi cei de la Afterschool Story Kids Club - Eliana din Timisoara transformam imposibilul in posibil pentru copii. Si facem acest lucru cu pasiune, pricepere si multa atentie oferita fiecarui copil, deoarece fiecare copil este o intreaga lume.

Pentru parintii care lucreaza mult dar doresc sa ofere copilului educatia si atentia necesara dezvoltarii armonioase a intelectului si sanatatii sale, echipa de la Afterschool Story Kids Club - Eliana ofera servicii de After-school.

Misiunea noastra este sa asiguram copiilor dupa incheierea orelor de curs, mediul in care sa se simta in siguranta si fericiti, in care sa deprinda si sa-si consolideze cunostintele necesare in viata. Afterschool NU inseamna scoala, ci tocmai ceea ce un copil nu poate face la scoala.

Structura pe 4 nivele pentru Afterschool (sala de mese, sala pentru creatie/teme/jocuri educative, sala de sport, sala recreere si petreceri), curtea spatioasa dotata cu un mic loc de joaca, toate acestea ne recomanda ca fiind un loc sigur, primitor, unde copiii sa se simta iubiti. Dupa incheierea orelor de scoala, personalul Afterschool Story Kids Club - Eliana are grija, supravegheaza, ajuta la nevoie si lucreaza cu copiii in vederea dezvoltarii personale.

Dar stim ca o minte sanatoasa poate face echipa cu un trup sanatos. Iar pentru partea de sport venim cu oferta completa pentru fete si baieti: cursuri de balet pentru copii, cursuri de judo, cursuri de modelling.

Cursuri de balet pentru copii
Inca de la deschiderea clubului am dorit sa ajutam micutii sa corecteze in mod placut anumite afectiuni ale membrelor inferioare si sa dobandeasca gratie si siguranta de sine. Baletul/dansul pot oferi acest lucru si am inceput antrenamentele in cadrul clubului - Cursuri Balet Dance pentru copii care au varsta +3 ani.

Gazda acestui curs, va imbina elementele de Balet clasic cu miscari de Aerobic, jocuri si Dans intr-o ora de sport la care copiii sa vina cu drag si bucurie.

Gratie, o tinuta frumoasa si un strop de eleganta in viata unui copilas: suntem siguri ca la Eliana Club copiii se vor simti minunat in sala de sport creata special pentru ei.

Cursuri de judo pentru copii predate de campionul mondial Sensei Dan Pandur
Afterschool Story Kids Club - Eliana organizaeaza cursuri de Judo pentru copii, in fiecare Marti si Joi de la 18.00 la 19.00. Sensei Dan Pandur va asteapta cu drag de fiecare data intr-o sala de sport destinata exclusiv copiilor. Experienta deosebita in activitati cu copiii si palmaresul impresionant de medalii al Maestrului Dan Pandur garanteaza beneficiile dezvoltarii fizice si intelectuale ale copilului Dvs.

Acest sport poate oferi copilului o disciplina prin sport, abilitati de aparare, dar si sanatate prin miscare.

Afterschool Story Kids Club - Eliana
Strada Mures, nr. 39 A
0733406623.