Timisoara

Axa cont-> servicii de contabilitate

Detalii anunt

Telefon
0799044044
Categorie
Anunturi contabilitate
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
1509

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Cauti o Firma de Contabilitate in Timisoara? AxA Cont este solutia ta! Iti oferim servicii de contabilitate, servicii resurse umane si servicii fiscale la tarife rezonabile.

Oferim o gama completa de servicii de contabilitate pentru firma ta!

Te sfatuim atunci cand este necesar sa modifici ceva la afacerea ta si te ajutam sa faci aceste modificari. Ne ocupam de toate lucrurile ce tin de contabilitate pentru firme si ne adaptam la toate noutatile, astfel sa fii in perfecta legalitate.

CE INSEAMNA EVIDENTA CONTABILA?

Inregistrarea tuturor operatiunilor in documentele primare cu ajutorul documentelor justificative (chitante, facturi, avize, ordine de plata si alte tipuri de documente).
Intocmirea notelor contabile.
Intocmirea balantelor de verificare.
Intocmirea bilanturilor.
Inventarierea anuala sau ori de cate ori este nevoie a elementelor patrimoniale.
Alte operatiuni specifice.

Cu alte cuvinte, este vorba de operatiunile contabile care permit desfasurarea activitatii in mod legal si valorificarea veniturilor companiei sub forma de venituri licite sau reinvestitii. Pentru o evidenta contabila completa aveti nevoie de serviciile unui contabil sau ale unei firme de contabilitate.

Prin profesionalism, experienta, seriozitate si responsabilitate incercam sa fim partenerul dumneavoastra de incredere, cel care va sta la dispozitie si va acorda suport in tot ceea ce intreprindeti!