Timisoara

Sfara Tours

Agentia de turism Sfara Tours Timisoara

Detalii agentie de turism

Adresa
Timișoara, Strada Lucian Blaga, nr. 1
Telefon
0256433333, 0256433336
Fax
0256433333
Web
www.sfaratours.ro
Categorie
Agentii de turism
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
3517

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie de turism

În cei 10 ani de existenţă pe piaţa serviciilor turistice româneşti, Sfara Tours a fost agenţia care v-a deschis drumul către destinaţii la care niciodată nu v-aţi fi gândit că v-ar putea fi accesibile. Produsele noastre sunt realizate în urma studierii nevoilor clienţilor şi au ca unic obiectiv confortul şi relaxarea acestora. Sfara Tours a făcut ca vacanţele cu avionul să devină nu numai extrem de accesibile, dar şi o condiţie a unui concediu reuşit, prin proiectul îndrăzneţ pe care l-a demarat inca din anul 2005 şi care continuă cu noi provocări şi în 2010.
Drept urmare, pentru iarna 2009/2010 un nou produs a fost lansat pe piața, un produs în premiera pentru România, un produs original si pentru buzunarul oricărui iubitor al sporturilor de iarna: SKI CHARTER SPRE FRANTA !!! Astfel, programul de ski Franța s-a alăturat produselor de iarnă deja existente pe piața, promovate și conscrate de către agenția noastră.
Pentru aceia dintre dumneavoastră, care deja au “epuizat” pârtiile din Slovacia și Austria, venim cu o nouă provocare: țara cu cel mai mare domeniu schiabil din lume, Franța. Și pentru că nu este chiar foarte aproape, ne-am gandit și la confortul dvs, punându-vă la dispoziție câte un charter ce va zbura săptămânal din Cluj , Timișoara și București.
Palmares:
Sfara Tours a fost mereu o deschizătoare de noi drumuri în turismul românesc.
În anul 2001 a fost primul tour operator care a introdus pe piaţa românească Slovacia ca destinaţie pentru schi – serviciu de care au beneficiat peste 600 de turişti în acel an.
În perioada 2002 – 2004 prin programele cu autocarul ale agenţiei, au văzut litoralul Greciei şi al Croaţiei peste 1000 de turişti anual.
Din 2003 Sfara Tours a devenit principalul tour operator pentru schi din România. Realizarea brandului „skipass” a fost o altă premieră în acest pachet, de care în decursul celor 7 ani s-au bucurat peste 20 000 turişti din care peste 10 000 în ultimii doi ani.
Vara 2005 a marcat debutul primului proiect cu avionul - 13 zboruri charter din Cluj spre Malta, proiect realizat în totalitate. Cei peste 1400 de turişti mulţumiţi care s-au relaxat pe insula exotică sunt pentru noi recompensa unor eforturi temerare.
Tot în vara anului 2005 s-au facut și primele rezervări pentru Croația (individual), urmate de-alungul anilor și de Muntenegru și Slovenia. Până în vara 2009 cel puțin 6000 de turiști au trecut granițele acestor țări prezentând vouchere Sfara Tours. Această cifră include și turiștii participanți la charterul de autocar Croatia care s-a reluat din 2006.
Vara 2006 a însemnat noutatea absolută reprezentată de programul Sicilia, realizarea în premieră a unui zbor charter din România spre litoralul bulgăresc, precum și alte 14 zboruri charter Cluj-Malta.
Vara 2007 și 2009 - s-au realizat zboruri din Cluj și Timișoara pe Turcia: Antalya si Kusadasi. Această destinație a avut și are în continuare un real succes.
Toate hotelurile pe care le propunem au fost atent selectate de către echipa noastră, echipă tânără şi entuziastă dar şi exigentă şi experimentată. Distribuţia produselor noastre către clienţi se face prin intermediul unei reţele de agenţii de turism atent selecţionate şi care dau dovadă de cel mai pur profesionalism.

Orar agentie de turism

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Filtre agentie de turism

Destinatii: Croatia, Franta, Grecia, Malta, Romania, Turcia
Facilitati/servicii: Bilete de avion, Circuite, Rezervari cazare
Program functionare: Sambata
Zone din Timisoara: Cetate