Timisoara

Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini

Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Apartine de
Nataly Rent A Car
Vizualizari
646

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Inchirierea unui autoturism este din ce in ce mai comoda si mai simplificata, iar aceasta va include responsabilitate atat din partea agentiei rent a car, cat si din partea clientului. Persoanele care doresc sa inchirieze o masina pot sa beneficieze de acest serviciu in cele mai bune conditii, tinand cont de anumite sfaturi utile care le pot veni in ajutor, astfel incat sa se evite mai multe probleme si situatii neplacute.

Intre cele mai importante astfel de sfaturi, se numara si urmatoarele:

Potrivit Nataly Rent a Car, firma care ofera servicii de rent a car in Timisoara inainte de a inchiria o masina se recomanda analizarea atenta a ofertei de pe piata: varietatea de masini, companii si preturi. Se va face o lista cu toate firmele care prezinta interes. De asemenea, este foarte important sa se aiba in vedere pretul pentru optiunile suplimentare, mai ales atunci cand intentia este cea de a opta pentru un scaun pentru copii, sofer, lanturi utile iarna sau cauciucuri noi.

Un detaliu foarte important este varsta minima de inchiriere. Sunt multe firme rent a car care impun o limita inferioara de varsta. La fel de important este sa se determine valoarea garantiei pe care compania o percepe. Se vor verifica metodele de plata acceptate.

De asemenea, se recomanda documentarea in legatura cu actele necesare pentru a inchiria masina. Deoarece este vorba despre acte ce trebuie semnate, este foarte important ca persoana care inchiriaza sa citeasca contracul cu foarte mare atentie si sa ia la cunostinta toate mentiunile de pe el, pentru a fi evitate suprizele ulterioare.

Conditiile de rezervare trebuie sa corespunda cu cele de pe contract. Se va analiza starea de functionare a masinii si se va verifica nivelul de combustibil – in prezenta unui reprezentant al companiei. In cazul in care se contata defectiuni, se recomanda ca acestea sa fie semnalate reprezentantului companiei.

In perioada in care masina este inchiriata, in situatii neprevazute, precum furt sau accident, compania de inchirieri trebuie contactata de urgenta. Masina trebuie parcata in spatii special amenajate. In timpul utilizarii, soferul va trebui sa respecte toate regulile de circulatie si sa nu consume substante care afecteaza concentrarea. Bonurile eliberate pentru combustibil ar trebui pastrate.

In momentul in care masina va fi predata se vor respecta toate prevederile din contract, in ceea ce priveste data, ora, locatia de predare a masinii. Inainte de a preda masina, utilizatorul ar trebui sa verifice starea vehiculului si nivelul de combustibil in prezenta reprezentantului companiei. Toate chitantele precum si contractul de inchiriere, eventualele facturi sau poze facute, ar trebui pastrate pentru cazul unui litigiu.

O recomandare importanta este aceea de a evita inchirierea de la firme care nu par de incredere. Atunci cand unele preturi par exagerat de mici comparativ cu cele practicate de alte firme, se impune ridicarea unui semn de intrebare si, implicit, prudenta!

Inchirieri auto Timisoara ofera intre cele mai bune conditii de inchiriere si preturile sunt corecte. Portofoliul de masini este variat, iar predarea si preluarea se face gratuit din aeroport.

Pentru persoanele care inchiriaza o masina pe o perioada mai lunga de timp, de obicei exista oferte speciale. La fel se intampla si la rent a car Timisoara. Pentru perioade de 15 sau chiar 30 de zile preturile se pot negocia iar utilizatorii pot beneficia de servicii rent a car in Timisoara personalizate pentru un anumit buget si anumite necesitati.

http://inchirieri-masini-timisoara.eu/contact/

Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.
  • 0743243306, 0726680333