Timisoara

Si negru si alb si gri

Si negru si alb si gri

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
286

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 2 aprilie 201820:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

ȘI NEGRU ȘI ALB SI GRI ȘI VEDETE!

„Un drum iniţiatic, în care sondarea trecutului dezvăluie treptat adevărul despre prezent. De la o dramă familială ajungem, cu umor, la comedia vieţii cotidiene.

Marina, afectată cândva de un accident vascular cerebral, pornește acum împreună cu fiica sa, Lena, într-o călătorie, vizitându-şi rând pe rând fratele şi sora după moartea soțului ei. Intoleranța la nedreptate devine leitmotivul pentru comentariile sale despre rude şi evenimente petrecute în familie, descrise cu lux de amănunte într-un caiet pe care Marina abia acum simte nevoia imperioasă de a le dezvălui.

După moartea mamei sale, ce survine destul de curând, fiica Marinei, Lena, însoţită de caietul mamei sale, va relua vizitarea rudelor, un drum ce va deveni iniţiatic, cercetarea trecutului dezvăluindu-i din ce în ce mai tare, de fapt, adevărul despre prezent, despre relaţia cu soţul său. Trecând cu uşurinţă de la drama familială la comedia cotidiană, textul ne poartă cu mult umor prin realitatea de zi cu zi”, dezvăluie protagoniștii.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta