Timisoara

Si eu pot fi Mos Craciun - Un proiect care continua

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
556

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Şi eu pot fi Moş Crăciun!"- Un proiect care continuă

Iarna este anotimpul mult aşteptat de toţi oamenii, îndeosebi de copii. Ea nu este doar anotimpul zăpezii şi al frigului, ci şi anotimpul bucuriei, al dăruirii şi al altruismului. Mai mult ca în celelalte zile ale anului simţim nevoia să fim mai buni, să zâmbim mai mult, să fim mai darnici.
Ȋn pragul sărbătorilor de iarnă, prichindeii din grupa Mică B- "Albinuţele", din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 28, structură a Liceului Teoretic "Vlad Ţepeş", din Timişoara, ne-au arătat că, încă de la această vârstă fragedă, de numai trei anişori, sunt sensibili la nevoile şi neajunsurile semenilor lor. Astfel, ghidaţi de doamnele lor educatoare, Gubandru Emina şi Magheţ Alina şi cu ajutorul părinţilor, au organizat o acţiune caritabilă sub denumirea "Şi eu pot fi Moş Crăciun", cu scopul de a oferi o mică bucurie copiilor proveniţi din familii cu o situaţie financiară precară.
Cu toţii au donat din suflet pentru suflet hăinuţe, jucării, dulciuri şi alimente, ce au adus bucurie şi zâmbete largi pe feţele celor 7 fraţi, care trăiesc împreună cu familia lor într-o cameră din fosta şcoală a localităţii Dejan, într-o sărăcie greu de imaginat şi care nu sperau că "Moşul" îi va vizita.