Timisoara

Sigure de locul cinci


Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
5

Voteaza & Distribuie

DescriereCS Dumbrăviţa a trecut cu 5-2 de CSM Arad într-un meci din Superliga de tenis de masă. În urma acestei victorii, echipa timişeană şi-a asigurat locul al cincilea în această ediţie a campionatului.

Mădălina Pauliuc, Karla Manea şi Andreea Dodean au fost jucătoarele care au adus victoria lui CS Dumbrăviţa cu scorul de 5-2 în faţa lui CSM Arad. Partida a contat pentru barajul de ocupare al locului al cincilea în Superliga de tenis de masă. Fetele Nicoletei Husar nu mai pot pierde poziţia ocupată acum decât dacă nu câştigă niciun meci în acea întâlnire.

“Este în totalitate meritul fetelor pentru această reuşită. Au jucat foarte bine astăzi şi cred că victoria este în totalitate meritată.” Nicoleta Husar, antrenor – CS Dumbrăviţa

“Am făcut un meci bun cu Mădălina şi am câştigat, şi cu Karla am jucat bine, ar din păcate am pierdut. Şi la fel şi cu Andreea. Ne vom pregăti mai bine şi vom încerca să câştigăm acasă.” Andreea Balog, jucătoare – CSM Arad

Următoarea ediţie a Superligii de tenis de masă va debuta în luna octombrie, însă deocamdată nu se ştie dacă se va păstra sau nu sistemul competiţional din acest sezon.

Daniel Bâlteanu

Taguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro