Timisoara

Slabire prin masaj

Slabire prin masaj

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 6 luni si 3 zile
Vizualizari
167

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dietele stricte, lungi si chinuitoare nu rezolva eliminarea kilogramelor in plus si aducerea corpului la o forma armonioasa. Masajul profesionist realizat cu maini calde, pline de energie pozitiva si la locul potrivit, va ajuta cu siguranta sa castigati un corp armonios.

Pentru a intelege fenomenul de slabire sa vedem cum este distribuita grasimea in corpul uman la barbati si la femei. Adipocitele sau celulele specifice de grasime la femei se regasesc in zona bratelor, axila, gat, abdomen, talie, zona fesiera, intreaga zona femurala anterioara si posterioara. Barbatii prezinta adipocite in zona pieptului, abdomen, solduri si zona superioara a coapselor, cu alte cuvinte zone mult mai restransa decat la femei.

80% dintre femeile peste 20 de ani pot avea celulita din diverse considerente: hormonale sau metabolice. Metabolismul uman are doua componente esentiale: anabolismul si catabolismul. Cand se urmareste slabirea, sau mai exact eliminarea excesului de grasime tisular, atunci catabolismul trebuie sa fie mai intens. Cu alte cuvinte “arderiile” tisulare sa fie mai intense astfel incat sa topeasca rezerverele de grasime din zonele “tinta” mentionate anterior.

Se considera, cu alte cuvinte, chiar si un stil de viata sanatos si chiar daca ai un corp svelt si in parametrii optimi ai greutatii, exista celulita. Unii oameni de stiinta afirma ca toate femeile au celulita din considerentul de a fi pregatite in orice moment al vietii pentru nastere. Iar surplusul de grasime ar ajuta femeia, sa treaca cu usurinta perioada de sarcina atat ea cat si copilul din pantecul ei.

Putem vorbi de o celulita “cu probleme”, atunci cand se depaseste un indice de greutate in functie de inaltimea si varsta fiecaruia dintre noi. De asemenea si lipsa de miscare face ravagii. In timp, sedentarismul duce la complicatii medicale nedorite, cum ar fi cresterea in greutate, diabetul, HTA, complicatii osteo-musculare, cardiace, renale s.a.m.d.

Statul multe ore in fata televizorului, a calculatorului, a tabletei sau a telefonului este o cale usoara de a pune kilograme nedorite. Masajul ajuta mult in lupta cu kilogramele in plus. Masajul “merge” exact pe zonele tinta unde grasimea este preponderenta: abdomen, coapse, solduri, brate.

Durata si numarul sedintelor de masaj este invidualizat in functie de fiecare pacient si urmareste obtinerea unui tonus mental, fizic si psihic bun. Pentru programari sunati la numarul de telefon: 0724474501.