Timisoara

Speakeri inspirationali la o noua editie BuzzCamp

Speakeri inspirationali la o noua editie BuzzCamp

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
1174

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Compania Inspire Group inainteaza cu pregatirile celei de-a 11-a editii BuzzCamp si deschide lista speakerilor care vor sustine conferinta din prima parte a evenimentului organizat in Timisoara.

Pe 8 aprilie, la Hotel Lido, tinerii cu varste cuprinse intre 18 – 26 de ani sunt asteptati sa descopere cum se pot dezvolta in secolul vitezei si care sunt “tool-urile” care ii pot ghida spre o cariera de succes.

Nicu Zegheanu si Marius Simion sunt doar doi dintre invitatii noii editii, iar ambasadorul BuzzCamp, binecunoscutul actor George Ivascu va fi prezent prin intermediul unui interviu video realizat special pentru participanti.

Nicu vine la BuzzCamp sa impartaseasca tinerilor din experienta de peste 8 ani in domeniul resurselor umane, in special in partea de dezvoltare: soft-skills training, consultanta manageriala si organizationala si executive coaching. Detine un masterat european in educatia adultilor si o certificare pentru utilizarea instrumentului de analiza comportamentala ‘Predictiv Index’. Din 2005 este formator de formatori, program in care a instruit peste 250 de participanti, iar in 2008 a castigat premiul ‘Cea mai buna prezentare la Business-Edu’ in conferinta de Resurse Umane.

Marius este fondatorul comunitatii NLP Mania, unul dintre cele mai cunoscute bloguri de dezvoltare personala din tara, trainer NLP si coach. Ne-a marturisit ca cel mai interesant lucru pe care l-a facut a fost ca a pornit din randurile celor timizi si cu frica de vorbit in public si a reusit sa isi construiasca o cariera de trainer si public speaker. In cadrul conferintei Marius va fi o sursa de inspiratie pentru cei care nu stiu cum sa-si controleze emotiile, astfel incat acestea sa devina constructive.

In cea de-a doua parte a evenimentului, Accenture si PwC sunt companiile care pregatesc pentru tanara generatie workshop-uri interactive, bazate pe activitati practice, iar compania BeeNear va raspunde intrebarilor legate de construirea unei cariere in IT in cadrul fotoliilor de consiliere.