Timisoara

Spectacol de dans, muzica si culoare

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
482

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sala Constantin Jude din Timisoara a cunoscut o impresionanta desfasurare de forte in acest weekend. Peste 1500 de copii si adulti au venit sa isi demonstreze maiestria in domeniul dansului sportiv, specialitate aflata la confluenta artei cu pregatirea fizica. Daca pentru ochiul neexperimentat designul costumelor si repeziciunea pasilor sunt fascinante, pentru cei care au evaluat aceasta competitie fiecare miscare a fost masurata si analizata.
In doar doua zile, concurentii si-au purtat admiratorii prin diferite epoci si meridiane, cu ocazia Cupei Baroque si a Cupei Romaniei. Cuplurile prezente s-au intrecut la vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step, dintre dansurile standard si samba, cha-cha, rumba, jive, passo double, trecand, cuprinse in sectiunea latino. Un public entuziast si numeros i-a acompaniat pe concurenti, in tribune fiind prezenti parinti si bunici care si-au aplaudat frenetic reprezentantii.
O noutate, care a confirmat seriozitatea si amploarea competitiei, a fost faptul ca perechile calificate in fazele superioare au concurat acompaniate de muzica life. Orchestra locala Hoffner Big Band a asigurat coloana sonora a evenimentului care a desemnat reprezentantii Romaniei la campionatele mondiale si europene care vor urma.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro