Timisoara

Spectacolul Totul e relativ

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Vizualizari
17

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 30 septembrie 201919:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Regizorul Felix Alexa revine la Timișoara cu spectacolul teatrului Nottara, “Totul e relativ”, a cunoscutului dramaturg britanic Alan Ayckbourn, în traducerea Irinei Velcescu. Spectacolul va avea loc luni, 30 septembrie, de la ora 19.30, la Opera Timișoara.

Stagiunea Fundației Culturale Artmedia va fi inaugurată de spectacolul “Totul e relativ”.


Cea mai savuroasă comedie a momentului este una complexă atât din punct de vedere vizual și auditiv, cât și datorită replicilor pline de umor. Scenografia este semnată de Andrada Chiriac, iar muzica, de Alexei Țurcan. Pe durata celor două ore, patru personaje ne vorbesc despre (in)existența dragostei sincere, despre minciună și adevăr în iubire. Din distribuție fac parte Catrinel Dumitrescu (Sheila), Constantin Cotimanis (Philip), Gabriel Răuță (Greg) și Raluca Gheorghiu (Ginny).


“Am ales să montez textul lui Alan Ayckbourn cu senzația că nevoia acută de comedie a publicului, nevoie ce vine din dorința de a evada din realitatea înconjurătoare, va fi satisfăcută, dar într-un mod mai straniu. Și asta pentru că ceea ce m-a atras cu adevărat în Totul e relativ nu e numai scriitura dramatică, ce îmbină armonios replicile cu haz și situațiile magistral construite, ci un cinism profund, un umor negru ce ține de relativitatea și fragilitatea sentimentelor, o ambiguitate a relațiilor degradate, ce produce un comic exploziv, dar care are la bază, paradoxal, o tristețe profundă. Tristețe ce vine tocmai din faptul că iubirea, certitudinile, totul în viață… e relativ.”
— Felix Alexa


Achiziționarea biletelor se poate face atât online, cât și offline, de la casieria Operei și librăria Esotera.

Filtre spectacol

Perioada: Luna curenta