Timisoara

Spitalul Premiere

Detalii

Adresa
Timisoara, Calea Aradului, nr. 113
Telefon
0356900
Web
http://www.spitalpremiere.ro/
Social links
Categorie
Clinici - spitale
Modificat
acum 2 luni si 4 zile
Vizualizari
6940

Voteaza & Distribuie

Descriere

Spitalul Premiere Timisoara - fosta Clinica President.

Pe lângă maternitatea privată și centrul de medicină fetală cu o bogată experiență în domeniu, unde se efectuează screeningul, diagnosticul și managementul/ tratamentul anomaliior fetale, existente deja, Spitalul Première și-a îmbogățit sfera domeniilor de activitate cu un departament de chirurgie ginecologică minim invazivă de avantgardă.

Acest departament, de referință, are în portofoliu două premiere naționale și va aborda laparoscopic inclusiv patologia dificilă: patologia oncologică și endometrioza profundă avansată. Vom promova chirurgia "single port" și reconstrucția mamară în tratamentul cancerelor mamare.

Spitalul Première are în structură și un departament de neonatologie echipat cu aparatură modernă pentru reanimarea și monitorizarea nou născuților în cele mai bune condiții, supravegherea lor fiind realizată de o echipă completă, specializată și extrem de competentă de medici și asistente 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, departament în care se pot îngriji atât nou născuții eutrofici cât și
prematuri.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00