Timisoara

Sportivii timiseni, premiati la CJT in cadrul Galei Sportului

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
694

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Ca de obicei în ultimii ani, luna decembrie înseamnă în sportul timișean și premierea sportivilor care s-au remarcat de-al lungul întregului an în competițiile interne și internaționale. Astfel, Gala Sportului Timișean 2014 a avut loc la Consiliul Județean Timiș, o gazdă primitoare, ca întotdeauna. Au fost premiați sportivii de la probele olimpice și s-au acordat mențiuni pentru cei de la neoplimipice, sporturi tehnice, sportivi masters, echipe, cluburi, etc.
Ioana Gheorghe este atleta numărul 1 în Timiș, sportiva de 17 ani având un an de excepție ce a culminat cu un aur la Olimpicele de tineret, organizate în China. Normal, visul ei cel mare este prezenta și la Jocurile Olimpice de vară, ca senioare, dar timișoreanca va lupta pas cu pas și pentru această performanță. „Mă motivează foarte mult premiul acesta. 2014 a fost cel mai bun an al meu și sper ca 2015 să fie și mai bun”, a spus sprintera, care continuă șirul succeselor atletismului timișean, mai ales că anul trecut, dar și în alți ani precedenți, titlul de sportiv număr 1 al județului i-a revenit altei atlete, Adelina Pastor.
La jocuri sportive, RCM Timișoara continuă să domine, echipa de rugby aducând în acest sezon un bronz național, dar mai ales Cupa României, după ce în anii precedenți mai câțtiga un bronz, o Cupă, dar și două titluri naționale. „Suntem convinși că vom scrie istorie la Timișoara, în rugby, și pentru Timișoara”, a declarat vicepreședintele Dușan Filipaș.
Mai jos, aveți lista tuturor premianților: AICI

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro