Timisoara

Concert Stefan Hrusca

Detalii

Social links
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
3775

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru cei care – cu nostalgii ale unei copilării cu dalbe ierni de poveste- sărbătorile încep odată cu colindele lui Ștefan Hrușcă, artistul va susține în capitala Banatului două concerte în aceeași zi. Seria turneelor sale de Crăciun a început în 1991 și de atunci, an de an, Ștefan Hrușcă a avut parte de public fidel și săli arhipline în toată România.
Concertul intitulat ”Acasă de Crăciun” se va desfășura luni, 11 decembrie 2017, de la ora 17,30 și de la ora 20, la Opera Națională Română Timișoara. Îndrăgitul colindător maramureşean va vesti miracolul Sărbătorilor cu frumoasele-i cântece tradiționale precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”. La Timișoara, biletele pentru concert costă, în funcție de loc, 80 sau 100 de lei și s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

Ştefan Hruşcă s-a născut în 8 decembrie 1957, la Ieud, în inima Maramureşului, și este unul dintre cei mai renumiți interpreți de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales pentru colindele sale. A debutat în 1981, la Cenaclul Flacăra. Până în 1984, acesta a susţinut cca o mie de spectacole împreună cu cenaclul. În 1991, s-a stabilit în Toronto, Canada, însă de atunci a revenit în fiecare an în țară, iar colindele sale, cu mare grijă pentru datină, bucură de sărbători mii de români.