Timisoara

Concert Stefan Hrusca

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 3 saptamani si 3 zile
Vizualizari
2115

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 21 decembrie 2016

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stefan Hrusca aniverseaza 25 de ani de colinde printr-un turneu national
Cele mai frumoase colinde vor încalzi din nou inimile romanilor: Stefan Hrusca revine acasa, de pe meleaguri indepartate, pentru un turneu aniversar! În perioada noiembrie – decembrie, vocea care întregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna, se va face auzita de-a lungul si de-a latul tarii si va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti. Bucurestenii vor primi nepretuitul dar muzical pe 19 decembrie, la Sala Mare a Teatrului National. Cei prezenti la întalnirea cu îndragitul colindator maramuresean vor avea ocazia sa asculte, pe parcursul a doua ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Pastori”, “Afara ninge linistit”, “Linu-i lin”, “Sfanta-i sara de Craciun” si “Ziurel de ziua”.
Primele date confirmate pentru spectacolele din tara sunt urmatoarele:
15 decembrie – Craiova, Teatrul National
16 decembrie – Brasov, Sala Patria
18 decembrie – Cluj Napoca, Casa de Cultura a Studentilor
21 decembrie – Timisoara, Opera Romana 24 decembrie – Iasi, Teatrul National
Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hrusca si-au dobandit statutul de veritabila traditie autohtona a sarbatorilor de iarna. Concertele se numara printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piata din Romania: inaugurata în anul 1991 seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Hrusca va fi pusa în scena pentru a XXV-a oara consecutiv în acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndragite colinde, aduse în fata publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramuresului.
Despre seria de concerte de colinde cu care încanta de 25 de ani publicul, Stefan Hrusca a spus: “înseamna mult pentru mine acest sfert de veac si le multumesc tuturor celor care, venind alaturi de mine, an de an, m-au ajutat sa duc mai departe aceasta traditie ce lumineaza Sfintele Sarbatori ale Craciunului. “
Asadar, nu pierdeti o întalnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul traditional, interpretat în cea mai sincera si autentica forma a sa.
Bilete pentru concertul aniversar din Bucuresti se gasesc la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro si blt.ro. Pentru spectacolele din tara biletele sunt disponibile la sala de spectacol si online pe startickets.ro si bilete.ro