Timisoara

Straini in noapte, cu Florin Piersic si Medeea Marinescu

Detalii

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 luni si 5 zile
Vizualizari
16065

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ca în fiecare an, Florin Piersic își va petrece ziua vecină Floriilor la Timișoara, jucând spectacolul ce deține recorduri de longevitate și de public, în cariera sa: ”Străini în noapte”. Evenimentul va avea loc luni, 26 martie 2018, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.
”Am dat mult oamenilor, dar am și primit, înzecit. Revin la Timișoara, nu ca acasă, ci chiar mai bucuros: ca atunci când vii la cei mai buni prieteni. Pentru că astfel îi simt mereu pe spectatorii timișoreni, care mi-au sărbătorit cald și frumos, cu sala Operei arhiplină an de an, onomastica”, declară celebrul actor.
În comedia romantică scrisă de Eric Assous, actorul Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat aflat la crepusculul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea într-un bar, de unde pleacă spre casă însoțit de Juliette (rol interpretat de actrița Medeea Marinescu), o femeie tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Regizată de Radu Beligan special pentru Piersic, piesa ”Străini în noapte” este o profundă și melancolică meditație despre fragilitatea relațiilor umane și despre cum trecerea timpul ne schimbă.
.
Decorul spectacolului este opera lui Puiu Antemir, costumele sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ștefănescu.
Biletele pentru acest spectacol costă, în funcție de loc, între 60 și 90 de lei și au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara.