Timisoara

Street Delivery - Smart Cities

Detalii festival

Social links
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
3746

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 15 iunie 2018 - Duminica 17 iunie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Street Delivery dă startul celui mai influent eveniment de responsabilitate civică pentru o urgență comună: nevoia unui oraș pentru oameni, și te invită în călătoria de a-ți descoperi orașul.
Însoțiți-ne pe acest drum cu provocări și vă vom pune în rucsac harta potrivită către un oraș al lumii de mâine.
Vom pleca din prezent, pe drum vom folosi toate cheile care deschid porțile către un oraș smart, iar la final vom ajunge în orașul viitorului, un oras în care oamenii au un rol primordial, investesc în optimizarea acestuia și beneficiază de o viață prosperă.
Fiecare pas pe care îl vei face te va duce mai aproape de acest ideal deoarece Smart City nu este o stare, ci un demers continuu, care conduce la progresul susținut al orașului. Ești un factor extrem de important în transformarea orașului tău. Participă la ateliere și dezbateri, vorbește cu oameni pasionați de progres, ascultă muzica orașului, implică-te, ai curajul de a experimenta noile tehnologii și haide să colaborăm împreună la crearea poveștii viitorului.

Street Delivery (ediția a 12-a) are loc în Timișoara pe strada General Eremia Grigorescu, între 15-17 iunie 2018. Street Delivery este un eveniment-manifest pentru arte, urbanism și arhitectură inițiat în 2006 de Cărturești și Ordinul Arhitecților din România.

Street Delivery este organizat cu sprijinul Flex, Petrovaselo, Astoria și Visma.

Filtre festival

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta
Gen festival: Film, Moda, Muzica, Teatru