Timisoara

Sturz

STURZ - Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Educației pentru Familie

Detalii organizator cursuri

Adresa
Timisoara, Strada Constantin cel Mare, nr. 41
Telefon
0752110302
Web
www.sturz.ro
Social links
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
1215

Voteaza & Distribuie

Prezentare organizator cursuri

Pedagogia Sturz a fost dezvoltată începând cu anul 2007, prin contribuţia a mii de copii, părinţi şi profesionişti în domeniul educaţiei, psihologiei şi psihiatriei, al căror scop principal este oferirea unor soluţii educaţionale care să completeze educaţia din familie, de la grădiniţă sau de la şcoală cu abilităţile de viaţă necesare fiecărui copil pentru a trăi fericit.
După ce cunoaştem nevoile de dezvoltare ale participanţilor la cursurile noastre, creăm un plan educaţional cu obiective periodice, care completează educaţia din familie, de la grădiniţă sau de la şcoală. Descoperim împreună elementele care pot fi îmbunătăţite sau reintegrate şi ne asumăm responsabilitatea comună de a transforma obiectivele în acţiuni şi acţiunile în rezultate.

Educația copiilor din centrul nostru începe cu programele special concepute pentru părinți și viitori părinți. Prin activitățile Centrului STURZ, sprijinim familiile din România să-și creeze sisteme familiale armonioase. Noi credem că valorile pe care le primești în familia de origine, împreună cu modelul de viață care ți-a fost insuflat, le transmiți în toate celelalte medii de viață ( la școală, comunitate, propria familie). De aceea, este important, ca adult, să conștientizezi cum te-ai format ca părinte și care sunt valorile care te definesc, înainte de a avea proprii copii.
Educația în centrul nostru pornește de la adulți, părinți sau viitori părinți. De felul în care părintele se dezvoltă și se pregătește pentru meseria de părinte, depinde calitatea educației copiilor.
În paralel cu participarea părinților la cursuri, copiii sunt înscriși în programe concepute pentru antrenarea și dezvoltarea abilităților de viață corespunzătoare fiecărei etape de creștere, de la 5 luni până la 18 ani.

Orar organizator cursuri

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata: 9:00 - 14:00

Filtre organizator cursuri

Cursuri pentru: Adulti, Copii
Tip curs: Cursuri de dezvoltare personala
Zone din Timisoara: Lipovei
Program extra: Sambata