Timisoara

StylishCircle sau cum să devii un guru al modei

StylishCircle sau cum să devii un guru al modei

Detalii anunt

Web
https://www.stylishcircle.ro/blog
Social links
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
765

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Eşti o persoană creativă, îţi place domeniul fashion şi eşti o adevărată susţinătoare a brandurilor autohtone? StylishCircle.ro este un proiect recent de modă de pe piaţa românească care te poate ajuta să îţi îmbogăţeşti cultura fashion, şi să devii o adevărată inspiraţie pentru persoanele care urmăresc tendinţele în modă şi lifestyle. Site-ul StylishCircle.ro a luat naştere prin efortul unei echipe împinsă de dorinţa de a aduce ceva nou pe piaţa românească.

De ce ceva nou? Pentru că pe lângă posibilitatea achiziţionării celor mai stilate produse vestimentare (haine, accesorii, incatalminte), StylishCircle.ro prezintă secţiuni diverse, care presupun publicarea ţinutelor proprii pe site, realizarea de colaje, şi chiar secţiuni în care editorii site-ului pot veni în ajutor cu propunerea celor mai cool ţinute pentru o varietate de ocazii. Spre exemplu, dacă nu te-ai hotărât ce să porţi la petrecerea de Crăciun, pe site pot fi găsite o mulţime de ţinute inspirationale. Asta, pe lângă posibilitatea shoppingului online, fiind un portal pe bază de afiliaţi.

Partea cea mai bună? Toate aceste activităţi sunt răsplătite cu puncte care ulterior sunt transformate în vouchere de cumpărături, produse sau chiar bani. De asemenea, aceleaşi beneficii le oferă şi surorile mai mari ale StylishCircle.ro, şi anume: StylishCircle.com pentru Statele Unite, şi StylishCircle.de pentru Germania. Aşadar, activitatea pe toate cele 3 site-uri îţi poate tripla beneficiile.
În plus, interfaţa site-ului este foarte uşor utilizabila şi deosebit de atrăgătoare.