Timisoara

Summer School la Studio Sfera

Summer School la Studio Sfera

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
479

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 29 august 2016 - Vineri 2 septembrie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Dragi copii si dragi parinti,
Va invit la atelierele Summer School la Studio Sfera. În perioada verii voi gazdui ateliere pentru copii scolari si prescolari.

Timp de o săptmână ne vom întalnii zilnic de luni pana vineri și vom desfasura activități practice, creative și distractive, ideale pentru copii cu vârste cuprinse intre 4 și 10 ani.

Atelierele sunt gandite pe diverse tematici, menite sa dezvolte copiilor abilitatile practice, creativitatea, comunicarea, bunele maniere, munca in echipa, spiritul civic cat și dezvoltarea personală a copiilor.

Scopul e sa petrecem timpul liber altfel decat in fata calculatorului sau al televizorului: comunicand si legand noi prietenii, participand la ateliere și practicand activitati care sa le ofere copiilor in acelasi timp relaxare si distractie.
Invățăm prin joacă!
Ne plimbăm prin zona Unirii, vizităm galerii de artă, mergem prin parcuri, gătim și grădinărim.

Eu sunt Mirela Olariu, am absolvit liceul Pedagogic Carmen Silva (2005) apoi am urmat Universitatea de Vest - sectia Comunicare Socială. Am lucrat în învățămint timp de 2 ani, acumuland experienta didactica. În urma cu 3 ani am dezvoltat ONG -ul Sfera Timișoarei prin care coordonez si activitati educationale pentru copii, evenimente sociale și culturale.

Pentru inscrieri și detalii vă rugăm să ne scrieti pe adresa sferatm@gmail.com sau telefonic la 0722213022.
Locurile sunt limitate.
Pretul este de 150 ron/săptamina/ copil.

Sursa informatii: www.facebook.com