Timisoara

Sunt adult: Traiesc independent!

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
355

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vizită de studiu

Fundaţia „Pentru Voi” a organizat, în 23 iunie 2016, de la ora 10,00, la sediul situat pe str. Anton Bacalbaşa nr. 69-65/A. a patra vizită de studiu, cu organizaţiile active în domeniul social, invitate la întâlnire.

Au participat 21 de persoane, reprezentante ale următoarelor ONG-uri: „Asociaţia pentru Integrarea Persoanelor cu Deficienţe”, Adăpost pentru Femei- Federaţia Caritas”, „Fundaţia Umanitară Chosen” , „Centrul- Casa Olarului”, „Fundaţia Filantropia”, „Asociaţia Provitam” , „Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate- Isus Speranţa României” , precum şi câţiva studenţi irlandezi, veniţi în practică la „Fundaţia Umanitară Chosen”.

Programul vizitei de studiu a cuprins prezentarea Fundaţiei „Pentru Voi” şi a serviciilor oferite persoanelor adulte cu dizabilităţi intelectuale din Timişoara, prezentarea proiectuluiSunt adult: Trăiesc independent!”şi a obiectivelor acestuia, dar şi vizitarea centrelor de zi pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale, a unităţii protejate „Pentru Voi” şi a locuinţelor protejate.

Toate cele patru întâlniri, din cadrul proiectului, au reuşit să fructifice opiniile, informaţiile şi experienţele relevante a organizaţiilor active în domeniul social.

Obiectivul final al sesiunilor este promovarea bunelor practici şi a schimbului de experienţă în domeniu precum şi împărtăţirea expertizei fundaţiei „Pentru Voi” în furnizarea serviciilor sociale în cei 20 de ani de activitate.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului Sunt adult: Trăiesc independent!”, proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeana extinsă.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi la numerele de telefon 0256 228 062 şi 0723726569, sau la adresa de e-mail adriana.marascu@pentruvoi.ro.