Timisoara

Sunt femeie, nu doar mama!

Sunt femeie, nu doar mama!

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
1962

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sunt femeie, nu doar mama!

Sunt femeie, nu doar mamă! este un nou proiect de succes marca Şcoala Mamei Junior. Doamna doctor Ioana Vârtosu, alături de invitaţii ei vă invită la un maraton de training-uri şi workshop-uri, dedicate femeilor.
Acest eveniment se va desfăşura sub forma a două module, sugestive, fiecare putând participa la amândouă sau doar unul dintre ele. Primul modul tratează aspectele legate de îngrijirea corpului: Iren Alexoi, medic specialist nutritiţie şi dietetica, ne va vorbi despre o alimentaţie sănătosă. Timea Ban, unul dintre cei mai tineri şi talentaţi make-up artişti ne va iniţia în tainele automachiajului.
Cu Dany Ignat, designer vestimentar apreciat, vom povesti despre  cât de bine poţi comunica cu ajutorul vestimentaţiei. În al doilea modul, dr. Ioana Vârtosu împreună cu Mihaela Tatu, minunata doamna a televiziunii, vor avea grija de sufletul femeii: 2 discursuri motivaţionale despre trecerea de la 2 la 2 plus -integrarea în viaţa de familie a noilor roluri  si despre femeia 3 în 1 sau femeia autentică.
Se spune că odată cu naşterea copilului nostru şi noi ne renaştem. Întregul nostru sistem de valori şi program se reinventează din prima secundă în care ne ţinem copilul în braţe. Pentru a ne redobândi încrederea în noi ca şi femei există două mari aspecte - cum avem grijă de noi şi cum ne iubim şi respectăm pe noi însăne pentru a putea oferi şi celor din jur.
Astfel, vă invităm sămbătă, 16 martie la Iosefin Aprtament Residence, începând cu orele 9:00 să fiţi alături de noi şi să ne redescoperim ca şi femei minunate ce suntem!

Iren Alexoi
Când înveti să te iubeşti pe tine insuţi ,când înveţi să te cunoşti pe tine însuţi, îţi dai seama că poţi avea un cuvânt de spus în desfăşurarea evenimentelor din viaţa ta şi poţi trece la pupitrul de comandă...Devii o femeie cu adevarat puternică.”

Timea Ban
Cu o perspectivă artistică asupra vieții mi-am început activitatea de make-up artist din pură visare si pasiune pentru tot ce înseamnă frumos.
Azi este visul realizat al unui copil de 10 ani care desena pereti şi îşi machia mama excentric.
Este arta prin care pot evidenţia frumuseţea unei femei scoţând la iveală încrederea de sine .
Iubesc să experimentez şi să găsesc modalităţi neconventionale de a mă exprima prin jocuri de culori, lumini şi umbre.
Ador culorile, oamenii, primavara, zâmbetele şi frumuseţea.
Sunt freelance Make-up Artist certificat şi cu experientă - lucrez cu M.A.C. Cosmetics, Make-up for ever, Atelier Paris.”

Daniel Ignat
Pentru mine, moda este mijlocul de a comunica oamenilor ceea ce simt, ceea ce gândesc…fac ceea ce iubesc să fac. Cu o viziune modernă şi excentrică asupra modei, mereu am încercat să creez haine care să transmită un mesaj, un concept, să creeze o stare .Activez în domeniu de 4 ani, şi întotdeauna am încercat să-mi depăşesc limitele, în ceea ce priveşte viziunea. Munca mea, a fost apreciată la diverse concursuri la care am participat: Premiul de creație’’ la Pitești în 2011 pentru colecția Conique, de asemenea am fost premiat pentru ‘’Cea mai bună colecție’’ şi ‘’Cel mai bun show’’ la Festivalul Național Studențesc de Modă Extravagance; creațiile mele au fost purtate şi apreciate la gala Wella Awards România 2012.Faptul că am studiat design-ul de produs 4 ani de zile îşi pune amprenta asupra creaţiilor mele, prin liniile geometrice, prin ritmul şi vibraţia lor.Contactul pe care l-am avut cu scena şi lumea teatrului, mi-au dezvoltat curajul de scoate în faţa publicului: ‘’Colectia VolTech’’, haine de show .Consider că moda nu mai este pentru mine doar o pasiune, ci un mod de a-mi exterioriza gândurile şi sentimentele…”

Ioana Vârtosu
De-a lungul carierei am întâlnit nu zeci, ci sute de femei, poate chiar mii... Pe majoritatea în perioada în care aşteptau să vină în viaţa lor copilul.. şi să devină mame. Am fost şi sunt în continuare tare surprinsă, că multe femei uită să ramană femei după ce nasc, considerând ori că nu mai au acest drept pentru că trebuie să îşi servească copilul, fie că este datoria lor primordiala faţă de copil, ele nemaifiind prioritare. Oricare ar fi variant, femeile, odată ajunse mame se transformă intr-o listă ambulantă de dimineaţă până seara de lucruri de făcut, planifică viaţa la minut şi partenerului pentru a putea completa propria lista şi se trezesc după câţiva ani doi străini. Rata divortului în Romania după 2 ani de la apariţia copilului este de 52%. Rata tristeţii postapartum de 85%, iar depresiei postpartum de 25%. Se tot spune că apariţia copilului nu ne schimbă viaţa cu nimic--- nimic mai fals! O schimbă radical şi scoate de sub presh tot ce am ascuns faţă de noi sau partener, ne readuce propria copilarie şi vorbele părinţiilor nostril: "O sa vezi tu când o sa ai copiii tăi!". Pentru că nu pot sta indiferentă şi vreau să ajut orice mamă să se simtă şi femeie, iubită, soră, prietenă, etc, să se simtă bine în pielea ei, plină de viaţă şi energie, fericită în orice moment am conceput această conferinţă unde am cooptat oameni care se ocupă în acest domeniu. A te iubi pe tine înseamnă a avea un stil de viaţă, o mentalitate, niste obiceiuri, a te cunoaşte şi a investi în cunoaşterea ta... nici pe departe luxul de a-ţi permite o baie cu spumă, o sedinţă la coafor sau manichiură sau o rochie nouă, asta înseamnă doar să ai grijă de tine. Ca să poţi oferi tot ce este mai bun copilului tău, trebuie să ai grijă în primul rând de tine şi apoi de ceilalţi!”

Mihaela Tatu
Statutul femeii în această societate în raport cu ea însăşi, cu celelalte femei/colege/prietene, cu partenerii de viaţă şi cu barbaţii în general şi cu copiii lor. Cu trimitere la educaţie, sănătate, tradiţii şi cultură. Apoi... Atenţie la ce-ţi doreşti....nu e întotdeauna ce ţi se potriveşte şi mai ales nu e întotdeauna sănătos. Fii autentică, n-ai nimic de pierdut!”