Timisoara

Targ caritabil de Pasti

Detalii targ/expozitie

Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
249

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 13 aprilie 2019 - Duminica 14 aprilie 201910:00-19:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Ajuta Iepurasul sa ajunga la copiii nevoiasi!
Va asteptam cu drag la Targul caritabil de Pasti.
Data:
13-14 Aprilie, orele 10-19
Locatia:
Centrul de zi pentru copii, Dumbravita - strada Kos Karoly, nr. 28

Evenimentul are scop caritabil si este organizat de Primaria comunei Dumbravita.

Ne bucuram ca un număr de 35 de expozanti ne vor fi alaturi cu produse de calitate, dintre cele mai diversificate: ornamente și decorațiuni realizate manual specifice sărbătorilor Pascale, obiecte artistice lucrate manual, aranjamente din flori naturale, produse traditionale, jucarii, carticele senzoriale pentru copii, articole de imbracaminte, produse cosmetice, produse pe baza de Aloe vera, produse apicole, dulciuri, prajituri si multe altele.
Va asteptam cu drag, sa le descoperiti!

Fiind un targ caritabil, atât expozantii, cât și vizitatorii vor avea posibilitatea să doneze o sumă de bani în funcție de posibilitățile și alegerea fiecăruia.

La final, toate donatiile vor face sărbătorile Pascale mai liniștite și mai îmbelșugate pentru copii proveniți din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de zi Dumbrăvița, se vor cumpăra alimente și dulciuri pentru copii si se va urmări sprijinirea copiilor, care provin din familii a căror situație materială este precară.

Oricine doreste sa se implice este binevenit, indiferent ca este expozant sau cumpărător. Important este ca la finalul evenimentului, împreună sa vedem bucuria din ochii copiilor la care Iepurasul nu prea ajunge.

P.S. In cadrul targului, organizatorii pregatesc momente artistice, de asemenea, se vor organiza ateliere de creatie si de dezvoltare personala, pentru copii și se va organiza o tombolă cu premii oferite de expozanți.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta