Timisoara

Targ de hand-made si produse bio

Targ de hand-made si produse bio

Detalii targ/expozitie

Telefon
0745388416
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
1164

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 13 martie 2014 - Duminica 16 martie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Târg naţional cu vânzare de bunuri de larg consum organizat de firma OZZY GRUP
In perioada 13-16 martie 2014 OZZY GRUP ii invita pe timisoreni si pe turistii aflati zilele acestea in orasul de pe Bega la “Targ de hand-made si produse bio” de pe strada Marasesti (dupa Opera), din Timisoara, in aer liber.

4 zile strada Marasesti din Timisoara va gazdui producatori si artisti din orasul de pe Bega, dar si din alte locuri ale tarii. Mesele lor vor fi pline de obiecte deosebite realizate cu mult suflet si migala. La targ va puteti achizitiona bijuterii si accesorii hand-made in serie limitata sau unicat, bijuterii vintage. Toate obiectele care se gasesc la targ sunt lucrate cu multa pasiune si bun gust, fiind confectionate din argint cu elemente Swarovski, din pietre pretioase, pietre semipretioase si cristale de diverse culori.

Produsele care se vor expune şi vinde la targ sunt: produse traditionale, produse bio si obiecte hand-made de orice fel, bijuterii şi gablonţuri, ceasuri, tablouri, sticlărie, artizanat, imbracaminte, ceramica, obiecte de arta, instrumente muzicale, jucarii, carti, flori, aranjamente florale, lumânări parfumate, mic mobilier, orice alt produs pretabil a se expune şi vinde, în ton cu tematica.

“TARGUL DE HAND-MADE SI PRODUSE BIO” isi asteapta cumparatorii cu obiecte deosebite si unicate pentru toate gusturile.

„Targ de hand-made si produse bio” va fi deschis zilnic in perioada 13-16 martie 2014, cu un program de vizitare intre orele 09.00- 22.00 si intrare libera.

Deviza expoziţiei: “Veniti sa sprijinim micii intreprinzatori!” la Timisoara

Manager de proiect: Popa Ioan Claudiu
Tel. 0745388416

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta