Timisoara

Targul de creatie cu schimb de jucarii, carti sau alte bunuri de la Eliana Club un succes

Detalii

Social links
Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Story Kids Club Eliana
Vizualizari
416

Voteaza & Distribuie

Descriere

Luna lui Martisor a inceput cu multe zambete pe Str. Mures 39 A caci echipa Eliana Club a dat start la troc. Copii si parintii, alaturi de cadre didactice, s-au inscris la Targul de creatie cu bagajul doldora de produse care abea asteptau sa fie date la schimb.

Claudia Nastaca - Resonsabil Activitatj Copii la Eliana Club - a inceput seara prin a explica celor prezenti cateva notiuni cheie precum: selectie, valoare, prezentare, negociere, fair play, echitate. Apoi li s-a explicat celor prezenti cum este cel mai practic sa iti amenajezj un stand de prezentare. Iar apoi, start la troc!

Doamnele s-au bucurat grozav de schimbul de podoabe, taticii au savurat o cafea buna, iar copiii s-au ales cu multe jucarii, jocuri si carti dorite. La schimb, au dat obiectele pe care nu le mai foloseau de mult timp. Zambetele lor au convins echipa Eliana Club sa pregateasca deja urmatoarea editie.

Despre ,,Familia Eliana,,

- After school Eliana - locul in care suntem siguri ca fiecare copil va gasi atmosfera ideala pentru a se dezvolta ca persoane. La noi copiii se pregatesc sa devina oameni extra-ordinari, oameni capabili sase descurce in viata tumultoasa pe care o traim.

- Eliana Club - un loc pentru toata familia: loc de joaca, pictura, muzica, dans, teatru, concursuri, ciocolata, baloane de sapun, si mai ales sa fie lasati sa se comporte ca niste copii.

- Cursuri de judo pentru copii - predate de campionul mondial Sensei Dan Pandur

Eliana Club Timisoara
Strada Mures, nr. 39 A
Telefon: 0733406623, 0757356499
Web: http://www.elianaclub.ro/