Timisoara

Targul Apicol Ghiroda

Detalii

Social links
Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 2 luni si 5 zile
Vizualizari
5033

Voteaza & Distribuie

Descriere

Târgul Apicol Ghiroda a ajuns la cea de-a IX-a ediție!
În zilele de 9 și 10 martie vă așteptăm cu mic, cu mare, să vă lăsați papilele gustative conduse de deliciul mierii de albine, iar pe profesioniști îi întâmpinăm cu utilaje apicole de ultimă generație. Vă așteaptă peste 80 de expozanți, cei mai buni apicultori din România, dar și apicultori din tările vecine precum: Serbia, Ungaria și Croația.
La târg se vor comercializa utilaje specifice precum: centrifugi, prese pentru foițe, topitoare solare de ceară și multe altele. Nu lipsesc nici produsele apicole precum: miere, polen, săpun, propolis etc.
În cele două zile de târg au loc conferințe despre tehnici de apicultură și apiterapie, susținute de: Dragoljub Matić, doctor biochimist Mateescu Cristina și alți profesioniști.
Nici cei mici nu au fost uitați, așa că ei vor avea parte de jocuri, pictură pe stupi, pictură pe față, dar și un stand unde vor învăța produsele stupului.
Tot în cadrul târgului vor exista și momente artistice având invitate ansamblurile din Giarmata Vii și Ghiroda, dar și copiii de la Palatul Copiilor.
Deschiderea târgului va avea loc în data de 9 martie, la ora 10:00, în curtea Căminului Cultural de la Ghiroda.
Evenimentul este organizat de Primaria Ghiroda.
Parteneri: Apis Banatica și Universitatea de Științe Agricole si Medicină Veterinară a Banatului.