Timisoara

Targul Roadele Toamnei

Detalii

Social links
Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
4632

Voteaza & Distribuie

Descriere

ROADELE TOAMNEI
la Muzeul Satului Bănățean Timișoara
sâmbătă și duminică 08 – 09 cotombrie 2106
de la ora 10.00
Muzeul Satului Bănățean Timișoara organizează la sfârșitul acestei săptămâni, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, încă o ediție a Roadelor Toamnei. Acest eveniment, care în trecut se numea Ziua Recoltei, are deja o continuitate confirmată la Muzeul Satului Bănățean, de un deceniu și jumătate.
În ambele zile de 8 și 9 octombrie 2016 atmosfera belșugului tomnatic va fi întreținută de asociația culturală Vatra Banatului sub conducerea lui Florin Pascu, cu orchestra: la saxofon Marcel Dumbrava și Florin Pascu, la trompetă - Ciprian Untaru, la orgă - Ovidiu Burca, la acordeon - Puiu Janai si solistele Liliana Samson, Oana Șeșin, Sara Bocșan, Adriana Coste, Simona Hrihor, Mădălina Trion, Raluca Varga. Invitații speciali vor fi: Vasile Conea, Florin Comăniâă, Adi Bihoi, Carmen Luca.
Protagoniștii principali însă, în jurul cărora se țese acțiunea, vin din soare și din pământ, cu ultimele forțe ale unui iureș a cărui destinație finală este șpaisul: vinetele, aredeii, cartofii, prunele, șunca, brânzeturile, strugurii și echipa.
Intrarea va fi, desigur, liberă.

Sursa informatii: www.facebook.com