Timisoara

Tarniceru si Asociatii

Tarniceru si Asociatii

Detalii cabinet de avocatura

Adresa
Timișoara, Strada Vasile Alecsandri, nr. 3, ap. 3
Telefon
0356/441980
Fax
0356441980
Web
www.sca-tarniceru.ro
Categorie
Cabinete / Societati avocatura
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
1037

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet de avocatura

Tărniceru si Asociatii Timisoara - societate civila de avocatura

Societatea civila de avocati Tărniceru si Asociatii ca forma asociativa profesionala infiintata în temeiul Legii 51/1995 exista ca urmare a dezideratului avocatilor sai parteneri de a putea pune în slujba clientilor-in majoritatea lor din mediul de afaceri-experienta unei echipe ce poate oferi solutii inteligente si viabile la situatiile juridice întâlnite.
Scopul asocierii a fost acela de a reuni si dezvolta resursele profesionale pentru a asigura desfasurarea unei activitati avocatiale de calitate.
Atât avocatii parteneri ai societatii cât si avocatii asociati si colaboratori sunt membri ai Baroului Timis din cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Parteneri
Partenerii fondatori ai societatii civile profesionale de avocati Tărniceru si Asociatii sunt avocati cu peste 8 ani vechime in profesia de avocat, fiind avocati ce pot întelege nevoia clientilor de a primi un raspuns în timp util la problemele lor juridice, fiind în acelasi timp constienti si de faptul ca necesitatea unor specializari permanente ale avocatilor pe ramuri, domenii si subdomenii ale dreptului se impune daca ne raportam la nivelul actual de dezvoltare a societatii, nivel ce presupune probleme complexe de rezolvat precum si exigente mai mari din partea clientilor.

Societatea poate oferi asistenta juridica si reprezentare în fata oricaror instante judecatoresti, autoritati, persoane juridice de drept public sau privat si persoane fizice. Datorita muncii în echipa putem de asemenea sa asiguram acordarea de servicii profesionale permanente si periodice, personalizate în functie de specificul activitatii clientului.
În activitatea noastra ne bucuram de sprijinul unor colaboratori profesionisti în domeniile conexe (financiar-contabil, expertize tehnice, evaluari etc.) putând astfel satisface pretentiile clientilor in cel mai ridicat grad.

Viziunea noastra

Credem ca cel mai de pret lucru în relatia client-avocat este încrederea reciproca si confidentialitatea. Împreuna cu clientii nostri încercam sa vizualizam SUCCESUL. În opinia noastra SUCCESUL intervine, în majoritatea cazurilor, ca rezultat al unei strategii bine gândite înaintea oricarui demers juridic efectuat pentru client. Astfel, dupa stabilirea si asumarea strategiei, suntem pregatiti ca “PASUL URMATOR SA ÎL FACEM ÎMPREUNA”

Orar cabinet de avocatura

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre cabinet de avocatura

Localitate: Timisoara
Tip: Societate Civila Profesionala
Zone din Timisoara: Cetate