Timisoara

Teatrul German de Stat Timisoara – premiat la Gala de Excelenta in Afaceri

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
384

Voteaza & Distribuie

Descriere

Teatrul German de Stat Timișoara – premiat la Gala de Excelență în Afaceri

Teatrul German de Stat Timișoara (TGST) va fi distins cu Premiul de excelență pentru activitate culturală în cadrul celei de-a 22-a ediții a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Judeţul Timiş 2014.

Gala are loc vineri, 30 octombrie 2015, la Centrul Regional de Afacerial Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT). Organizat de CCIAT de peste două decenii, Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment economic din vestul ţării, cartea de vizită a performanţei şi succesului în afaceri, care reuneşte anual peste 700 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului economic şi de afaceri, ai administrației publice, ai corpului diplomatic, ai instituţiilor de învăţământ şi culturale,ai mass-media, ai organisme intermediare din Regiunea Vest, ai asociaţiilor de afaceri, colaboratori şi parteneri ai CCIAT din ţară şi străinătate.

Alături de Premiul de excelență pentru activitate culturală, decernat anul acesta Teatrului German, în cadrul Galei vor fi acordate premii speciale și premii aniversare firmelor sau organizațiilor, pentru merite și realizări deosebite. De asememea, va fi decernat un Trofeu de Excelență pentru responsabilitate socială și va fi realizat un top al instituțiilor de învățământ superior, precum și un top al exportatorilor.

Despre TGST, reprezentanții CCIAT declară următoarele: „Premiul de Excelență pentru activitate culturală i se acordă Teatrului German de Stat pentru merite deosebite în promovarea teatrului de limbă germană în România, pentru că este o instituție de cultură de prim rang ce realizează spectacole și proiecte de calitate, ce colaborează cu artiști de renume internațional, fiind prezent în mod constant în turnee și festivaluri în țară și în străinătate.”
Andreea Andrei
Referent de presă

Foto: Imagini din „Fuchsiada” și „Cabaret”, producții TGST.