Timisoara

Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely" din Timisoara va provoaca la o vanatoare de comori... "kulturale"

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
641

Voteaza & Distribuie

Descriere

Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely" din Timișoara vă provoacă la
o vânătoare de comori... "kulturale"
Cu prilejul Zilei Dramaturgiei Maghiare, care va fi sărbătorită duminică, 21 septembrie, Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely" din Timișoara lansează o nouă provocare: o vânătoare de comori... "kulturale". Concursul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani ce doresc să își cunoscă și mai bine orașul prin prisma reperelor culturii maghiare timișorene. Premiul îl constituie un abonament KULT Card pentru stagiunea 2014/2015.
Arhitecți, poeți, pictori, oameni de litere sau muzicieni - oamenii de cultură maghiari au contribuit, prin creația lor, la bogăția spirituală a Timișoarei. Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely" vă invită să îi cunoașteți prin intermediul unei adevărate vânători de comori ale culturii maghiare din Timișoara. Aceasta va lua forma unei competiții de orientare culturală, pe parcursul zilei de 21 septembrie, cu ocazia Zilei Dramaturgiei Maghiare.
Toți tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani care doresc să intre în competiție sunt așteptați să ia startul în concurs în dimineața zilei de duminică, la ora 10, la intrarea Teatrului Maghiar de Stat "Csiky Gergely" (str. Alba Iulia, nr. 2). Acolo vor primi indiciile necesare pentru a găsi punctele de reper cultural de pe harta Timișoarei pe care trebuie să le parcurgă până la ora 18 a aceleiași zile.
Câștigătorul abonamentului KULT Card pus la bătaie va fi declarat cel sau cea care va ajunge primul/prima înapoi la Casa de Bilete a Teatrului Maghiar de Stat "Csiky Gergely" între orele 18 și 19 și, de asemenea, va răspunde corect la un scurt test pregătit de organizatori. Răspunsurile la test vor fi, desigur, dovada parcurgerii reperelor culturale de pe traseu.
Abonamentul KULT Card a fost lansat de către Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely" odată cu deschiderea stagiunii 2014/2015. Acesta asigură intrarea la toate cele cinci premiere din stagiunea 2014/2015 care se joacă în Sala Mare a Teatrul Maghiar de Stat "Csiky Gergely", precum și reduceri de 50% la toate celelalte spectacole din stagiune și din cadrul Festivalul Euroregional de Teatru TESZT. Mai multe informații despre abonamentul KULT Card pot fi găsite pe site-ul www.tm-t.ro.
Contact: Anca Nistor / pr@tm-t.ro / 0758.034.407