Timisoara

Urban Market (Terra Biola)

Urban Market (Terra Biola)

Detalii market

Adresa
Timisoara, Strada Gheorghe Lazar, nr. 9
Telefon
0752214662
Social links
Categorie
Market si minimarket
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1803

Voteaza & Distribuie

Prezentare market

TERRA BIOLA se transforma!
Terra Biola devine Urban Market - un proiect de economie sociala cu misiunea de a promova si sustine ideile sanatoase si micii producatori/antreprenori care vor sa transforme lumea intr-un loc mai bun.
Vrem sa creem un spatiu manifest care sa devina un reper pentru:
# mici producatori
# produse autentice
# produse crescute natural
# eco-prietenie
Rolul nostru va fi unul de promovare, sustinere si dezvoltare a ideiilor care vor fi gazduite in spatiul nou lansat, de pe strada Gheorghe Lazar nr. 9!
O prima schimbare e ca tortuletele raw pe care le adori vor fi facute sub brandul Fresh2Go. De fapt, daca te-ai bucurat de torturile de la noi, de Craciun, Revelion sau la ultimele targuri, ele au fost deja facute de noua echipa!
In Banateanu Paul am gasit un om foarte entuziasmat care sa continue si sa imbunatateasca aceasta directie. Pe langa torturile raw cu care te-ai obisnuit deja, vor fi si smoothie-uri delicioase, fresh-uri sanatoase, si cafea de specialitate! Cu toate te asteptam de luni pana vineri, de la 9:00 la 18:00 in locatia noua!
Anuntam curand si alte modificari si oameni pe care am decis sa ii sustinem!
Spatiul este deschis in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 9:00 la 18:00 si ocazional cand avem targuri cu bunataturi!

Orar market

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre market

Zone din Timisoara: Cetate