Timisoara

The Care Hub caută parteneri în rândul persoanelor vârstnice din Timișoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Vizualizari
80

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 12 iunie 201916:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

The Care Hub caută parteneri în rândul persoanelor vârstnice din Timișoara

Miercuri, 12 iunie, de la ora 16.00, vă invităm la Cafeneaua Spirit, pe strada Florimund Mercy nr. 3, Timișoara, pentru a vă prezenta propunerea noastră privind colaborarea cu persoane recent pensionate.
Dat fiind faptul că speranța de viață a oamenilor este în creștere, numărul persoanelor care au capacitatea și dorința de a rămâne active după pensionare este din ce în ce mai mare. The Care Hub a fost înființat din dorința de a oferi oportunități de muncă demne acestora.
Știm că de multe ori trecerea de la o viață activă la pensie poate aduce un sentiment de izolare sau marginalizare socială. Noi ne dorim să oferim persoanelor pensionate o alternativă atât pentru a folosi timpul liber pe care îl au în această etapă a vieții, cât și pentru a se simți în continuare că fac ceva util și bun atât pentru ei, cât și pentru ceilalți. Ne dorim să colaborăm în special cu pensionari pentru că suntem convinși că după o viață bogată în experiențe de lucru și interacțiuni sociale, grija pe care aceștia o poartă celor din jur este una firească, sinceră, iar angajamentele pe care și le iau față de aceștia le abordează cu seriozitate.
Noi considerăm că toți oamenii au dreptul la o viață demnă și că timpul este valoros pentru fiecare dintre noi. Motiv pentru care implicarea persoanelor vârstnice este recompensată corespunzător, mai exact, acestea sunt plătite pentru fiecare oră pe care o dedică în beneficiul altora. The Care Hub acționează ca o punte de legătură între partenerii noștri (în mare parte pensionari) care au timp liber și energia de a lucra în continuare și clienții noștri care au nevoie de ajutor pentru menținerea calității vieții și a confortului psihologic de a rămâne în propria locuință, chiar dacă au o mobilitate redusă datorită vârstei sau a unei dizabilități. Printre activitățile ce pot fi oferite de partenerii noștri putem da ca exemplu: acompanierea unei doamne de 80 de ani la medic pentru un control lunar, efectuarea unei vizite la domiciliu pentru a verifica starea unui domn de 87 de ani, ajutând la menținerea unei minți active, efectuarea unor cumpărături sau plata unor facturi, ajutor la curățenia uzuală a locuințe etc.
Ne dorim să lucrăm cu oameni onești, responsabili și care, dincolo de motivația financiară, au o motivație intrinsecă de a lucra cu și pentru oameni. Evenimentul este deschis publicului și nu este nevoie de înscriere. Vă invităm să ne cunoașteți, să aflați în ce fel puteți oferi grijă altor persoane prin intermediul The Care Hub și care este procesul nostru de selecție. Vă așteptăm miercuri, 12 iunie, la ora 16:00 la Cafeneaua Spirit, str. Florimund Mercy nr. 3, Timișoara.

Despre The Care Hub
Noi credem că priceperea și înțelepciunea oamenilor în vârstă ar trebui oferite, cu grijă și drag, întregii comunități. The Care Hub oferă oportunități de muncă demne pentru persoane în vârstă, conectându-le cu oameni și case care au nevoie de grijă și intermediază servicii personale la domiciliu oferite de comunitatea noastră de parteneri – oameni recent pensionați care își doresc o viață activă și un venit suplimentar pe lângă pensie.
The Care Hub a început în 2017. Finanțările primite prin programele Start-up Nation și RO-WIN ne-au permis să accelerăm implementarea ideii de colaborare cu oameni recent pensionați și să lansăm serviciile în Timișoara în ianuarie 2019.