Timisoara

The King's Pub

Detalii bar/pub

Adresa
Timișoara, Bulevardul Regele Ferdinand I, nr. 2
Telefon
0727338738
Web
www.thekingspub.ro
Categorie
Baruri / Pub-uri
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
7978

Voteaza & Distribuie

Prezentare bar/pub

The King's Pub Timisoara
The King's Pub este singurul concept de tip PUB Londonez din Timisoara. Aici puteti savura cele mai trasnite cocktail-uri precum si o multitudine de beri importate si premiate la toate concursurile de profil.The King’s Pub este reconstruit în clădirea ce datează din 1935. Localul, amenajat după un concept de tip PUB – din engleza -„PUBLIC HOUSE-loc de întâlnire”- este amplasat în inima Timişoarei, oraşul care prin curaj şi mentalitate, de tip occidentală, favorizat de poziţia geografică din vestul Romaniei, a constituit întodeauna un model de comportament urban influenţând concepţia romanilor despre viata şi normalitate la sfârşitul anilor 80 şi nu numai.
Timişoara a fost primul oraş iluminat electric din Europa, aici au fost vazute pe strazi primele tramvaie şi tot aici familia regala, prin prinţul Eugeniu de Savoya, a infiinţat prima fabrica de bere din România în 1718.

The King’s Pub este situat în apropierea celor mai importante puncte istorice şi de atracţie din oraş, fiind la doar câţiva paşi distanţă de mijloacele de transport urban. Deschis special pentru doritorii de distracţie, mic & chic, întocmai unei cutii de bijuterii preţioase, Pub-ul nostru este amenajat respectând cu fidelitate un stil autentic de pub britanic, tratând toate detaliile cu respect deosebit şi pentru naţiunea irlandeza mandra de faimoasa bere Guinness. În atmosfera victoriana din interior sau pe terasa din fata PUB-ului, aveţi posibilitatea de a alege pe lângă Guinness, unul dintre cele 30 de sortimente de bere din import, sau fabricata cu indemanare de maeştrii berari români, la draft sau imbuteliată. Cei care prefera băuturile tari sau vinurile medaliate pot savura o gama diversificată de băuturi de cea mai bună calitate în compania muzicii live sau vizionânâd meciurile echipei favorite, iar dacă aveţi pofta sa gustati ceva, puteţi încerca gustările pregatite special pentru dumneavoastră. În câteva cuvinte: băuturi fine la cele mai convenabile preţuri, muzică de calitate, transmisiuni sportive, distracţie la maxim, surprize, promoţii, concursuri şi un personal care vă tratează cu respectul cuvenit - toate la The King’s Pub.

Orar bar/pub

Luni - Duminica: 9:00 - 24:00

Filtre bar/pub

Facilitati: Alcool, Karaoke, Locatie evenimente, Mancare, Muzica live, Ring de dans
Program functionare: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Cetate